V ŽIVO!
Natasa Pajki v našem stanovanju so varni.
Marjan jaz pravim,ne glede kakšen pajek je,naj bo za srečo in naj se sprehaja in lovi,kar mu diši.
Ivica Matej 25,35 Jer sam bio gladan, i dali ste mi jesti, žedan, i dali ste mi piti. Bio sam stranac, i primili ste me na konak, Matej 25,36 Go, i zaodjeli ste me. Bio sam bolestan, i pohodili ste me, u tamnici, i došli ste k meni. Matej 25,37 Tada će ga upitati pravednici: "Gospodine, kad smo te vidjeli gladna, i dali ti jesti, ili žedna, i dali ti piti? Matej 25,38 Kad smo te vidjeli stranca, i primili te na konak? ili gola, i zaodjeli te? Matej 25,39 Kad smo te vidjeli bolesna ili u tamnici, i došli k tebi? Matej 25,40 Kralj će im odgovoriti: "Za "ista, kažem vam: "Što ste učinili jednomu od ove moje najmanje braće, to ste učinili meni.
Zvonko bukovac Če je to resnična zgodba je pretresljiva.
Silva Pesem za duso.Enkratno in neponovljivo.Skoda da sta odsla k angelom.
Anica Dobrajc Moje mnenje je naj bo pajek kakršen koli v naravi ne v mojem domu, kjer za pajke ni prostora!
Lojze Tudi, če bo z fasado malo škripalo se splača razmisliti da bi bila to izolirana fasada in podstrešje. Ogromno kurjave se tako prihrani. Sodelovanje v taki aakciji je lahko za obrtnika tudi lepa reklama. Srečno in hvala za take novice.
Franja Ljubezen oživlja in Bog je ljubezen, pa ni važno po komu deluje, starševska ljubezen je samo po sebi čudežna!
Daniel pozdravljeni, s spoštovanjem do vsakogar, ki piše komentarje. Nekaj me pa vseeno moti, pa ne samo pri vas. A res več ne znamo pisat knjižni jezik. Pisanje v narečjih ( ljubljansko, štajersko ....) je bolj znak poneumljanja jezika kot pa izobraženosti. Pa brez zameree. Tudi na TV vse bolj radi govorijo v narečju - največ seveda ljubljanskem, ker je to "IN", pa ni, vse to je znak česa drugega. Takšno je pač moje prepričanje. Saj želite, da bodo naši zanamci še znali napisati pravo slovensko bededo in seveda tudi izgovoriti, a ne?
ana ja precej reči je motečih pri velikem oprsju vem iz lastnih izkušenj

Se spomniš legendarnih The Kelly Family? Poglejte si kaj počnejo danes...

Si se tudi ti rodil v začetku 90ih let ali pa si bil morda takrat najstnik? 

Potem si zagotovo poznal skupino Kelly Family kajne? 

Na začetku svoje kariere so jih imenovali The Kelly Kids in so nastopali samo v cirkusih in na lokalnih prireditvah, toda s časom so načrtovali večje projekte in orkester je rasel, saj so se najmlajši člani družine Kelly pridružili ekipi. 

Leta 1976 so bili znani na Irskem in v Španiji ter so se odločili osvojiti občinstvo v Italiji, na Nizozemskem in v Nemčiji.

Njihova priljubljenost je vedno bolj rasla.

V devetdesetih letih so se koncerti odvijali po vsem svetu, vključno s Kitajsko.

Leta 2002 so The Kelly Family predstavljali Irsko na tekmovanju za pesem Evrovizije, kjer so osvojili 4. mesto, vendar njihovo veselje ni trajalo dolgo, ker jim je v tistem letu umrl oče, zaradi infarkta. 

 

Vir: Facebook

Zaradi teh dogodkov je Paddy Kelly odstopil od dolgih las in glasbe ter postal menih.

Vendar pa je leta 2010 zapustil samostan, da bi se vrnil v glasbo.

Glasbenik pripravlja nov album, ki bo njegov četrti solistični album. Trenutno vodi svojo solo kariero v Nemčiji, kjer živi s svojo ženo.

Poleg uspeha se je družina Kelly spopadala s številnimi težavami, saj je bil njihov oče Daniel Kelly opisan kot zelo stroga oseba in kritiziran od Jimmyja Kellyja. 

Nekoč so fantje želeli zapustiti družino Kelly, ker je njihov oče porabil ves denar.

Po uradnem razpadu zasedbe so bratje nadaljevali svojo kariero kot solisti ali pa so se pridružili svojim ženam, vendar se nikoli niso združili. 

 

Vir: Facebook

Letos se je družina Kelly vrnila na oder s Kathy, John, Jimmy, Joey, Patricia in Angelo ter izdala svoj album “Weve Got Love” , ki vključuje starejše in nove pesmi.

Poleg tega se bo leta 2018 začela turneja v Nemčiji.

Najmanjši brat, Angelo, je še vedno na odru s svojimi brati. Angelo je poročen in oče petih otrok.

Maite Kelly je trenutno lastnica svoje znamke oblačil in dopolnilne trgovine, ter srečna mati treh otrok. Kljub nadaljevanju svoje samostojne kariere se ni zavezala, da bo z družino Kelly nastopila na nemški turneji.

Poglejte si tudi tale njihov nastop iz Dortmunda leta 2017.

Vam je bil všeč? Delite ga tudi med priajtelje in družino na Facebooku.

POGLEJTE SI VIDEO:

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Na sliki je napaka, ki je ne more najti nihče. Ste dovolj vztrajen in jo najdete morda vi?!

28.02.2017

Le kaj je narobe na tej fotografiji? Povabimo vas, da nam pomagate najti, kaj je narobe na tej fotografiji. Ste že ugotovili? Nikakor ne povejte

20+ fotografij zaradi katerih boste noreli 10-15 sekund, nato boste ugotovili njihovo zanko!

17.06.2018

Nočem reči, da so te fotografije preklete, ampak nekaj časa bodo zagotovo ostale v vaših glavah. Že vnaprej se vam opravičujemo, če so vam p

V 2 tednih boste izgubili 10 kilogramov, če se boste držali te preproste diete!

24.08.2017

Preverjeno! Diete niso zdrave ali pa privedejo do stranskih efektov. Boljše je ohraniti zdrav prehranjevalni sistem, kot pa stradati,

9 let po smrti njegovega sina - John Travolta je objavil tole pismo: Nemogoče jo bo prebrati brez solz...

07.08.2018

Ko umre nekdo v družini, je to zmeraj velika izguba... Najbolj boli smrt naših otrok. Noben starš nebi smel pokopati svojega otroka...

Naše telo nas opozarja na srčno KAP že 1 mesec prej... To skrivnost bi prav vsak od nas moral vedeti...

08.10.2016

Vas stiska v prsih, ste prehlajeni in vedno utrujeni? Letno kapi preživi na tisoče ljudi na svetu. Dosti pa jih tudi umre... Sedaj imate tudi vi

Moški je zapustil ženo in šest svojih otrok - 3 mesece pozneje je mamica odkrila neverjetno presenečenje v avtomobilu

23.06.2018

Življenje ni vedno posuto z rožicami. Večinokrat je v bistvu še kako težko. Morda do sedaj še niste dosegli bolečega trenutka ampak

X
PRIDRUŽI SE NAM!