V ŽIVO!
Branko Bravo Milan. Dostikrat se nase delo spregleda, servisiranje avta, priprava drv za kurilno sezono, kosnja trave, napredek hise kot je gradnja nadstreskov, razna finomontaza ( luci, pohistvo, stikala....), izdelava fasad, urejanje okolice na splosno..... In verjeli ali ne tega dela ne zmanjka, da ne govorim o letanju po obcinah, zavarovalnicah, socialnih sluzbah, urejanje telekomunikacij...... Pa se tudi mi zraven v sluzbo hodimo. Tako da s tem clankom se delno strinjam ampak velja za moske ki zivijo v mestih v bloku in "mogoce" nimajo kaj drugega za pocet. Jaz imam s svojo zeno to dobro urejeno. Ona skrbi za gispodinjstvo kar neizmerno cenim in ji to vsak dan tudi povem, tudi za otroke poskrbim. Ampak kar se posode tice je pa to njeno delo (res zelo obcasno tudi jaz malo uredim) pri kuhanju pa nimam cisto nic zraven. Se pravi da gospodinjstvo je zenino vse ostalo pa moje. V mestih je mogoce res malo drugace ampak na podezelju je pa tako kot sem rekel. In midva z naso nimava nobenih tezav pri tem. In sva zelo srecna. Ce pa kdo zeli pa naj me zamenja 😉😉
Marica Verjamem možno je vse. Kajti soda bikarbona zdravi ar precej bolezni. Tudi zobni kamen si sama odstranujem z sodo bikarbono
Marjan Štimec BEDARIJA.
Maya Edino pravilno, da se zivali branijo....
MATEJ JANČAR rad bi stevilko od te mamice in bom jaz osebno nahranil vse 3 !!! 040250804 MATEJ ,,,DOSTI MAM TEGA ,,,RESSSSSSSSSSSS.......CELI SVET ME BO POZNALLL,,,,MOJE OTROKA ZE POL SVETA POZNA ,,,BEBE VOLE PAPATI ,,,TO JE MOJ SIN IN NAREDIL JE MOJ OCE TO KNJIGO ,,,,SAMO NAJ ME MAMICA POKLICE PROSIIIMMM ;)
Mateja Tooo bravo z vsakim pedofilom je treba tako narediti
ales Treba bi blo vsakmu k donira tok dnarja cerkvi TAKOJ vse vzet...cerkve u franciji so drgac drzavne Zato pa mamo lakoto
Zdenka Vatikan ima dovolj denarja za vse obnove, pa mu vsi lezejo v rit in zapravljajo za njegove nepremičnine. Oproščen je davkov, verjetno pa po svoje donira politikom, da mu jedo iz roke in se mu ponujajo kot pocestnice na stacijonu. Do ljudi, ki pa dejansko potrebujejo pomoč, pa so neusmiljeni. Zato take vere ne bodo dolgo prodajali. 1% bogatašem ima v rokah 99% bogastva. Spara ga zase in za vstopnice Vatikana za v nebesa. 99% raje živi v manjku z 1 % bogastva, kar je v bistvu revščina. In ta množica bo zrušila laži, ki jih Vatikan prodaja!
Milan Pozabila je pa povedati,da avstralski moški garajo od jutra do večera,gospe so pa doma in skrbijo za gospodinstvo.
Arch Jebote notre dam,bol vredno kot clovesko zivlenje brezveze 😤😤😡😡😡

Vas zanima, kako je Salome izgledala kot moški? Poglejte si to neverjetno transformacijo...

Salome se je kot Nenad Ćuća Žentil rodila 23. novembra 1968 na hrvaškem otoku Rab materi Milici (kuharici in snažilki) in očetu Vladimirju (peku).

Ima tudi starejšega brata in starejšo sestro.

Zdravnik je njenima staršema rekel, da ne bo nikoli shodila, ker da njene noge nimajo dovolj razvitih mišic, vendar je naposled le naredila svoje prve korake. 

Vzgajana je bila v tradicionalnem katoliškem duhu, čeprav se danes, kot pravi, predvsem zaradi nemoralnih dejanj Rimokatoliške cerkve, ne počuti več njena pripadnica.

S staršema ni imela pozitivnega odnosa.

 

Vir: Facebook

Kot otrok je bila večkrat zaničevana in tepena, kadar ni ubogala volje svojih staršev, tudi kadar je šlo za banalnosti, kot denimo kadar se je na skrivaj oblačila v mamina oblačila ali pa kadar je kuhala, saj to po mnenju njene matere ni bilo “moško” opravilo.

Njen oče je bil alkoholik, z ženo sta se rada fizično izživljala nad Salome in njenima sorojencema, kar je vodilo tako daleč, da je Salome že v puberteti poskusila storiti samomor z zaužitjem preodmerka tablet.

Ko je njena mati ugotovila, kaj si je želela storiti, ji je Salome rekla: “Hotela sem umreti,” nakar jo je mati rezko vprašala: »Zakaj pa potem ne crkneš?!«.

 

Vir: Facebook

Z bratom se je Salome zaradi njegove konzervativnosti pogosto kregala, medtem ko je bila sestra vedno njena zaupnica in podpornica. 

Odnosi z materjo pa so se umirili šele v poznejših letih, ko jo je ta sprejela takšno, kakršna je.

Kot otrok si je želela postati poklicna kuharica, vendar te želje ni uresničila vse do svojega 48. leta.

Leta 2000 se je Salome odločila za prvi korak na poti k preobrazbi.

 

Vir: Facebook

 

Dala si je narediti ženske prsi pri hrvaškem estetskem kirurgu Siniši Glumčiću. Psihiatrični test za potrditev transseksualnosti je opravila pri prof. dr. Slavku Ziherlu, dr. med., spec. psih.

Marca 2008 se je kot prva transspolna oseba udeležila hrvaške različice resničnostnega šova Big Brother, kjer pa se ni uvrstila v finale.

Ko se je ustalila v Sloveniji, se je Salome dokončno odločila, da bo spremenila. Šla je na posvet k psihiatru, nato je sledila hormonska terapija.

15. februarja 2009 je Salome kot osrednja gostja nastopila v oddaji As ti tud not padu!?, ki sta jo na Pop TV vodila Lado Bizovičar in Jurij Zrnec.

Pred nastopom je izrazila željo, da o spremembi spola ne bi govorila, razen če to informacijo honorirajo.

Odgovorni so se z njenimi pogoji strinjali in ji za gostovanje ponudili 1.000 € neto. Vendar pa se dogovora niso držali.

 

Vir: Facebook

Vse je delovalo, kot da je osrednja tema večera njen takratni penis, ki ga je nameravala odstraniti.

Uprizorili so celo močno simbolično rezanje kranjske klobase in igranje z jajci, ki se razbijejo, zaradi česar mora Salome presedlati na žemljice.

Seveda ni manjkalo skrajno transfobnih komentarjev, zakamufliranih v celofan šale.

V oddajo so povabili tudi Alko Vuico, Salomejino prijateljico, ki je med drugim komentirala Salomejino odločitev o spremembi spola, ki ji je močno nasprotovala.

Proti zaključku oddaje so na odru nastopili postavni fanti v mornarski opravi, ki so v rokah nosili ogromen glinen penis, ki ga je Salome morala razbiti.

V njem je bilo skritih 1.200 € v bankovcih.

 

To vsoto naj bi Lado in Jure zbrala, da jo podarita Salome kot finančno pomoč za kritje stroškov posega spremembe spola, vendar pa je to vse bilo le navidezno, saj je takoj po končanem snemanju k njej pristopil eden od organizatorjev in zahteval, da vrne denar nazaj, saj da naj bi to bil zgolj rekvizit za uprizoritev.

 

Vir: Facebook

 

Ogorčena in užaljena Salome je zato odklonila nadaljnje sodelovanje z Ladom in Juretom, ko sta jo čez mesec spet kontaktirala za nastopanje v njuni oddaji.

Ker sama ni imela dovolj finančnih sredstev za kritje vseh stroškov operacije, je v ljubljanskem klubu Inbox organizirala dobrodelno zabavo z naslovom Salome’s Diva Carneval, na kateri so povabljenci lahko darovali v namene njenega posega. 

Leta 2009 je nato uspešno prestala operativni poseg spremembe spola, in sicer 24. marca pri estetskem kirurgu Miroslavu Djordjeviću v Beogradu.

 Navdih za spremembo spola je dobila od Anđele, srbske transseksualke, ki jo je srečala na transkonferenci v Berlinu in ki je tudi sama bila pri dr. Djordjeviću.

Vsaka čast za pogum in sledenju svojim prepričanjem. Veliko sreče v prihodnosti, Salome! Slovenija je ponosna nate.

 

 

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Mislila je, da je to le ena prenovljena hiša, potem pa ji je njen sin povedal TOLE...

01.04.2017

Ena od najboljših stvari pri naših starših je ta, da tudi če bomo padli, bodo oni vedno tu za nas, da bi nas zopet dvignili.

Sestra je bila prepričana, da družina ne vidi kaj počne, ampak ko jo je mati zagledala, ni več mogla ostati tiho...

02.11.2017

Rak je najhujša bolezen modernega časa, še najhujše je takrat, ko ga dobijo naši otroci. Shelby in Jonathan sta mislil

V 2 tednih boste izgubili 10 kilogramov, če se boste držali te preproste diete!

24.08.2017

Preverjeno! Diete niso zdrave ali pa privedejo do stranskih efektov. Boljše je ohraniti zdrav prehranjevalni sistem, kot pa stradati,

Moški je zapustil ženo in šest svojih otrok - 3 mesece pozneje je mamica odkrila neverjetno presenečenje v avtomobilu

23.06.2018

Življenje ni vedno posuto z rožicami. Večinokrat je v bistvu še kako težko. Morda do sedaj še niste dosegli bolečega trenutka ampak

Naše telo nas opozarja na srčno KAP že 1 mesec prej... To skrivnost bi prav vsak od nas moral vedeti...

08.10.2016

Vas stiska v prsih, ste prehlajeni in vedno utrujeni? Letno kapi preživi na tisoče ljudi na svetu. Dosti pa jih tudi umre... Sedaj imate tudi vi

Moški je zbiral storže, sosedje so se mu smejali

16.12.2017

Pobiral je storže povsod. Ljudje so mislili, da ni pri pravi... Moški je porabil celo sezono za zbiranje storžev. Vse te storže je nosil do

X
PRIDRUŽI SE NAM!