V ŽIVO!
Gregor Komaj cakam,
Bernarda Mama rada te imam, in nikdar ne skrbi, da ti ne bi dala roke pomoči, ko bo potrebno. Zdaj bi želela sporočiti vsem mamam skupaj, da vašemu otroku se ❤️ trga, ko vidijo svoje starše trpeti in so non stop v skrbeh, a raje bi videli in bi bili presrečni, da bi videli v vaših očeh tiste iskrice in nasmeh na obrazih. V življenju preko lastnih izkušenj sem spoznala, da smo ljudje do sebe preveč kritični in se obsojamo za nekaj, kar so nas drugi prepričali, da je ok, ampak to je samo iluzija. Otroci bi si želeli, da ste z nami čim dlje, ampak strah ja pri tem največji sovražnik, sploh strah pred nečem, kar še ni prišlo. To pomeni, da ste še vedno tu,, zavedati se je treba, da imamo v sebi moč, da jo uporabimo in s tem tudi ustvarimo okolje, ki nam bo ponujal varen prostor, kjer je možno sodelovanje, pogovori in seveda tudi poslušanje en drugega, to vse je lahko realnost,. če vidimo kaj vsak lahko doprinese dobrega, starši in otroci. Starši prosim vas, zavedajte se kakšno moč nosite v sebi, kako. ste vse preživeli, vse bojazni, ki so vas zajele, ko je prišel trenutek kakšne odločitve, sploh če se je šlo za otrokovo zdravje, preživetje, vse težke trenutke, mogoče niste dovolj slišali, kako vas otroci vidijo v močne, zdaj veste da ste marsikateremu otroku največji vzor. Moj starši so zame zakon, in so v vsakem trenutku naredili vse kar so znali in vedno dali sebe, največ. Niste prezrti. Če ste lahko vse to preživeli in ste ste se vedno tu, potem veste, da se lahko z vsem drugim v življenju z lahkoto soočite. ZAVEDAJTE SE da niste sami. Upam, da bo to komu dalo misliti, in da bo to sporočilo vsaj malo v utehoz in da bo zbral pogum, da naredil kar je prav v najvišje dobro vseh vpletenih. Ata, mama brez vaju mi ne bi uspelo, Imejmo se radi. Živite življenje, ki ste si ga želeli, in vaši otroci bodo veseli. Vzemite si čas zase, poiščite, kaj vas veseli, ob katerih vam ❤️ zaigra. Dovolite si brez krivde, saj niste roboti, ste ljudje. krivda je izmišljena, imate vso pravico, da živite to kar ste. Ljudje puščamo v življenju sledi, zato poskrbite, da bodo te sledi pozitivne, in da bodo polne lepih stvari. Verjamem v vas vse, da lahko.
Štefan Tej babi ne želim drugo kot to, da bi z njo nekoč nekdo delal enako grdo kot ona počne z to gospo !!! Diplomo medicine pa bi ji trebalo TAKOJ odvzeti, brez premisleka.
Jure Topla voda - tako je od kar je Hofer v SLO, pa Spar = isto že od začetka. Da o podn kvaliteti istih znamk pri nas v primeri s tem, kar se prodaja v Avstriji, sploh ne začnemo. Naši "genialni" novinarji seveda prej tega niso opazili. Verjetno so svoje možgane prav v Hoferju kupili.
Simon Tole s 4 čajnimi žličkami moke in 4 kozarci mleka niti slučajno ne pije vode.
Sefik Pravilno se večjo kazen bi moral prejeti...
Jani Če delaš v Avstriji v prehrambeni proizvodnoj panogi točno vidiš in veš gdaj se delaju izdelki za Avstriju, Nemčijo in gdaj za Slovenijo, Hrvaško surovine niso enake, za uzhod slabša kvaliteta...
Jože Ja res je bilo lepo.Spomnim se ko smo bili sprejeti med pionirčke.Proslavljali smo dan pomladi,Titov rojstni dan.Nikdar ne bomo imeli nikogar več tako radi kot smo imeli Tita Fajn je blo a nikoli več tako.
Aleš Pozdravljeni Tudi mene zanima ce je.možen kontakt 👍 Hvala s spostovanjem l.p.
Tonč Eni toliko garajo , da še prahu nimajo časa pobrisati......potem pa pregorijo

Vas zanima, kako je Salome izgledala kot moški? Poglejte si to neverjetno transformacijo...

Salome se je kot Nenad Ćuća Žentil rodila 23. novembra 1968 na hrvaškem otoku Rab materi Milici (kuharici in snažilki) in očetu Vladimirju (peku).

Ima tudi starejšega brata in starejšo sestro.

Zdravnik je njenima staršema rekel, da ne bo nikoli shodila, ker da njene noge nimajo dovolj razvitih mišic, vendar je naposled le naredila svoje prve korake. 

Vzgajana je bila v tradicionalnem katoliškem duhu, čeprav se danes, kot pravi, predvsem zaradi nemoralnih dejanj Rimokatoliške cerkve, ne počuti več njena pripadnica.

S staršema ni imela pozitivnega odnosa.

 

Vir: Facebook

Kot otrok je bila večkrat zaničevana in tepena, kadar ni ubogala volje svojih staršev, tudi kadar je šlo za banalnosti, kot denimo kadar se je na skrivaj oblačila v mamina oblačila ali pa kadar je kuhala, saj to po mnenju njene matere ni bilo “moško” opravilo.

Njen oče je bil alkoholik, z ženo sta se rada fizično izživljala nad Salome in njenima sorojencema, kar je vodilo tako daleč, da je Salome že v puberteti poskusila storiti samomor z zaužitjem preodmerka tablet.

Ko je njena mati ugotovila, kaj si je želela storiti, ji je Salome rekla: “Hotela sem umreti,” nakar jo je mati rezko vprašala: »Zakaj pa potem ne crkneš?!«.

 

Vir: Facebook

Z bratom se je Salome zaradi njegove konzervativnosti pogosto kregala, medtem ko je bila sestra vedno njena zaupnica in podpornica. 

Odnosi z materjo pa so se umirili šele v poznejših letih, ko jo je ta sprejela takšno, kakršna je.

Kot otrok si je želela postati poklicna kuharica, vendar te želje ni uresničila vse do svojega 48. leta.

Leta 2000 se je Salome odločila za prvi korak na poti k preobrazbi.

 

Vir: Facebook

 

Dala si je narediti ženske prsi pri hrvaškem estetskem kirurgu Siniši Glumčiću. Psihiatrični test za potrditev transseksualnosti je opravila pri prof. dr. Slavku Ziherlu, dr. med., spec. psih.

Marca 2008 se je kot prva transspolna oseba udeležila hrvaške različice resničnostnega šova Big Brother, kjer pa se ni uvrstila v finale.

Ko se je ustalila v Sloveniji, se je Salome dokončno odločila, da bo spremenila. Šla je na posvet k psihiatru, nato je sledila hormonska terapija.

15. februarja 2009 je Salome kot osrednja gostja nastopila v oddaji As ti tud not padu!?, ki sta jo na Pop TV vodila Lado Bizovičar in Jurij Zrnec.

Pred nastopom je izrazila željo, da o spremembi spola ne bi govorila, razen če to informacijo honorirajo.

Odgovorni so se z njenimi pogoji strinjali in ji za gostovanje ponudili 1.000 € neto. Vendar pa se dogovora niso držali.

 

Vir: Facebook

Vse je delovalo, kot da je osrednja tema večera njen takratni penis, ki ga je nameravala odstraniti.

Uprizorili so celo močno simbolično rezanje kranjske klobase in igranje z jajci, ki se razbijejo, zaradi česar mora Salome presedlati na žemljice.

Seveda ni manjkalo skrajno transfobnih komentarjev, zakamufliranih v celofan šale.

V oddajo so povabili tudi Alko Vuico, Salomejino prijateljico, ki je med drugim komentirala Salomejino odločitev o spremembi spola, ki ji je močno nasprotovala.

Proti zaključku oddaje so na odru nastopili postavni fanti v mornarski opravi, ki so v rokah nosili ogromen glinen penis, ki ga je Salome morala razbiti.

V njem je bilo skritih 1.200 € v bankovcih.

 

To vsoto naj bi Lado in Jure zbrala, da jo podarita Salome kot finančno pomoč za kritje stroškov posega spremembe spola, vendar pa je to vse bilo le navidezno, saj je takoj po končanem snemanju k njej pristopil eden od organizatorjev in zahteval, da vrne denar nazaj, saj da naj bi to bil zgolj rekvizit za uprizoritev.

 

Vir: Facebook

 

Ogorčena in užaljena Salome je zato odklonila nadaljnje sodelovanje z Ladom in Juretom, ko sta jo čez mesec spet kontaktirala za nastopanje v njuni oddaji.

Ker sama ni imela dovolj finančnih sredstev za kritje vseh stroškov operacije, je v ljubljanskem klubu Inbox organizirala dobrodelno zabavo z naslovom Salome’s Diva Carneval, na kateri so povabljenci lahko darovali v namene njenega posega. 

Leta 2009 je nato uspešno prestala operativni poseg spremembe spola, in sicer 24. marca pri estetskem kirurgu Miroslavu Djordjeviću v Beogradu.

 Navdih za spremembo spola je dobila od Anđele, srbske transseksualke, ki jo je srečala na transkonferenci v Berlinu in ki je tudi sama bila pri dr. Djordjeviću.

Vsaka čast za pogum in sledenju svojim prepričanjem. Veliko sreče v prihodnosti, Salome! Slovenija je ponosna nate.

 

 

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

V 90-ih je praznila ulice: Tako izgleda ESMERALDA danes!

12.09.2016

Ko je bila na sporedu Esmeralda, se je življenje za večino ljudi ustavilo! Leticia Calderon je bila glavna igralka v seriji Esmeralda, ki je v 9

Moški je zapustil ženo in šest svojih otrok - 3 mesece pozneje je mamica odkrila neverjetno presenečenje v avtomobilu

23.06.2018

Življenje ni vedno posuto z rožicami. Večinokrat je v bistvu še kako težko. Morda do sedaj še niste dosegli bolečega trenutka ampak

Postavil je zaporo okoli cele njegove hiše. Vsi so se smejali iz njega, ampak dneve pozneje... Se je lahko on smejal iz njih

18.05.2017

V ZDA je moški porabil 8,300 dolarjev, da bi kupil 110 metrov plastičnega materiala za zaščito njegovega doma. Vsi so mislili, da se

Tale zvarek naredi, da iz vaših pljuč odstrani grd kašelj in pekoč občutek. In le v eni noči. Recept je tudi za otroke.

22.09.2016

Pozabite agresivna zdravila. Tole lahko naredite doma! Prehladi so manjše bolezni, ki pa so prav tako še kako nadležne. Mnogo j

Ustrelil je posiljevalca svoje hčerke in dobil 40 let zapora. Ne boste mogli verjeti, kaj se je nato zgodilo!

28.02.2017

Ni se mogel sprijazniti, da je bil moški, ki je posilil njegovo 8 letno hčerko na prostosti. Julia Maynor je skozi njena mladostni&scaron

Čudovita metoda, ki bo obnovila vaše zdravje zob in snežno beli nasmeh. Stane le nekaj centov!

17.06.2017

Obloge bodo izginile kot bi mignil! Oralno zdravje je neverjetno pomembno za naše zdravje. Uničili bomo naše bakterije v ustih. Pr

X
PRIDRUŽI SE NAM!