V ŽIVO!
Teresa Bol som zranený a zlomené srdce, keď sa v mojom manželstve pred siedmimi mesiacmi vyskytol veľmi veľký problém, medzi mnou a manželom. tak strašne, že sa obrátil na súd o rozvod. povedal, že už nikdy nechce so mnou zostať a že ma už viac nemiluje. Tak sa zbalil z domu a prinútil ma a moje deti prekonať silnú bolesť. Skúsil som všetky svoje možné prostriedky, aby som ho po veľkom žobraní dostal späť, ale bezvýsledne a potvrdil to, že sa rozhodol a už ma nikdy nechcel vidieť. Jedného večera, keď som sa vracal z práce, som sa stretol s mojím starým priateľom, ktorý sa pýtal môjho manžela. Takže som mu všetko vysvetlil, takže mi povedal, že jediný spôsob, ako môžem získať svojho manžela späť, je navštíviť DR OSUNOGIE, pretože to pre neho naozaj fungovalo. Takže som nikdy neveril v kúzlo, ale nemal som inú možnosť, ako sa riadiť jeho radou. Potom mi dal e-mailovú adresu DR OSUNOGIE, ktorého navštívil. Nasledujúce ráno som poslal e-mail na adresu, ktorú mi dal, a DR OSUNOGIE ma ubezpečil, že druhého dňa vrátim manžela. Aký úžasný výrok !! Nikdy som neveril, tak so mnou hovoril a povedal mi všetko, čo musím urobiť. Potom nasledujúce ráno, Prekvapivo, môj manžel, ktorý ma nezavolal posledných 7 mesiacov, mi zavolal, aby ma informoval, že sa vracia. Tak úžasný!! Takto sa vrátil toho istého dňa s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a mojim deťom. Od toho dňa bol náš vzťah teraz silnejší ako predtým, pomocou DR OSUNOGIE. Poradím vám teda, ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte DR OSUNOGIE, dávam vám 100% záruku, že vám pomôže .. Pošlite mu e-mail na adresu: (osunogie@gmail.com)
Mojca Neverjetn človek....lahko zamenja vso naso vlado
Miha Zanimivo - vsem drugim državam Alibaba dostavlja pomoč brez lokalnih posrednikov, le pri nas mediji (predvsem 24ur) to izkoriščajo za delanje reklame izbranim osebam - projekt nov obraz 2022 očitno že v polnem teku. Glede na zgornje odzive očitno tudi zelo uspešen, izkoriščanje pandemije za politično samopromocijo se očitno izplača...
Štefanija Meni resnično pomaga pri želodčnih težavah, če čutim težo v želodcu popijem sodo bikarbono in se mi stanje izboljša.
Soda Soda sploh ne pomaga, le še en clickbait. Raziskovalce so si izmislili, oz. našli na internetu. Nimajo veze s sodo in rakom.
Matej Grem za 3k ampak mam jaz pogoje. Okužijo me z prenosom iz Človeka in mi ne devajo zdravil ter opazujejo kako se bo odzvalo telo. V času testa moram biti zaprt v prostoru ki ne prepušča elektromagnetnega sevanja ter hrano dobivam od svojega vira
Uma Da bi se le tak človek odločil vstopiti v politiko in ustanoviti novo stranko. Da se izbriše ta kradljiva, nesposobna, podrepna sodrga, ki je tako oškodoval našo lepo državo, Za katero so ljudje dajali življenja. Ne samo desna.
Wendy Ahoj všetci, ktorých som v minulosti bojoval s manželom, čo viedlo k rozvodu s mojím prvým manželom. Po tom, čo som sa s mojím bývalým manželom rozviedli, som mal ďalšiu šancu sa znova oženiť a iba 2 roky môjho druhého manželstva došlo k ďalšiemu rozvodu, ktorý ma takmer emočne zabil. Zostal som ďalšie dva roky slobodný a slobodná matka. Úprimne povedané, nebol som veľmi šťastný, pretože každá žena potrebuje muža v živote, bol čas, keď som videl svoju prvú fotografiu manželov a uvedomil som si, ako veľmi ho milujem a že mi ho chýbal. Snažil som sa k nemu dostať, ale bolo mi povedané, že pokračoval vo svojom živote a možno už nikdy nebudeme spolu. Toho večného plaču som plakal, keď som si myslel, že som stratil muža, pre ktorého som toľko lásky. Požiadal som o radu, čo mám robiť, a môj priateľ mi dal kontakt s Dr. Mohammedom Templeom Templeom, konzultoval som s ním a jeho najlepšími silami mi pomohol s Reunion Marriage Love Spell, aby som vrátil môjho bývalého manžela späť pre mňa, len za 6 dní som mal očarujúce modlitby za duchovné stretnutie s Dr. Mohammedom všetko, čo sa v mojom živote obracia k dobrému, teraz šťastne žijem so svojím prvým manželom a vyriešim problémy s rozvodom. s pomocou Dr. Mohammeda, jeho muža múdrosti a starostlivosti. Ďakujem a vážim si všetku pomoc, ktorú si mi dal, aby si môj bývalý manžel znova vstúpil do môjho života. Dnes svedčím o tom, že doktor Mohammed je silný, že dokáže vyriešiť všetky problémy v zlomenom vzťahu s láskou a znova ho kontaktovať, aby vyriešil akýkoľvek problém so vzťahom. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Môžete mu tiež zavolať alebo ho pridať na WhatsApp +2348134493948
joca Bravo Aleksander vec takih v politiki
Karmen ČUDEŽ!!!!!!!!!

Kuhanje s svinjsko mastjo mnogo bolj zdravo kot sončnično ali oljčno olje!

Naše babice so še enkrat več imele prav! ;) 

Svinjska mast se še zmeraj najbolj uporablja pri kuhanju. Morda se bo sedaj še bolj, ko boste ugotovili, da ni tako škodljiva, kot so vam nekoč govorili.

Svinjska mast je dobila zelo slabo slavo, saj naj bi močno dvigovala raven holesterola in povečevala možnosti srčne kapi. 

Sedaj je tako kot jajca, tudi svinjska mast postala znova "zdrava" in jo lahko znova uporabimo pri kuhi.

Po poročanju Dr. Flávia Madruga, nutricionista in specialista za športno medicino, naj bi mast bila mnogo bolj zdrava kot razna olja (sončnično, repično,...).

Zaradi količine nasičenih maščob in holesterola je svinjska mast dolgo časa veljala za nevarnost, ki preži na naše zdravje.

Številne raziskave, ki so jih strokovnjaki opravili v zadnjih letih, pa so pokazale ravno nasprotno, in sicer da je včasih celo manj nevarna

in škodljiva kot nekateri njeni nadomestki.

 
Vir: Facebook

1. Svinjska mast je v 40 odstotkih sestavljena iz nasičenih maščob, kokosovo olje za primerjavo pa iz kar 85 odstotkov nasičenih maščob.

Večino nenasičenih maščob v masti tvori oleinska kislina, zelo zdrava maščobna kislina, ki je dobra za srce in ki skrbi za nižjo stopnjo slabega holesterola v vašem telesu.

 

2. Svinjska mast ima zelo visoko točko vrelišča, zato svoje strukture ne spreminja prav zlahka.

Živila, ocvrta v masti, zato absorbirajo manj škodljivih radikalov, kot bi jih sicer pri cvrtju.

Seveda ocvrte hrane ni priporočljivo uživati v velikih količinah, ampak ko to počnete, je najboljša izbira mast, ki bo obenem zagotovila hrani poseben okus.

 

Vir: Facebook

3. Maščobe, ki jih vsebuje mast, imajo še številne dokazane prednosti, ki jih telo potrebuje za opravljanje vsakodnevnih nalog.

Seveda jih je pametno uporabljati v bistveno manjši količini, kot so jih naši predniki, pa vendar ni nič narobe, če se sem ter tja znajdejo na vašem jedilniku.

Maščobe vsebujejo kalorije, smo poslušali vrsto let, a zdajšnje študije so potrdile, da gre v resnici za občutek sitosti, saj se maščobe iz masti pretvarjajo v energijo in pomagajo pri absorpciji vitaminov.

Obenem pa je bilo dokazano še, da vsebuje holesterol, ki se v telesu pod vplivom UV žarkov pretvarja v vitamin D, ki pa je konec koncev še kako pomembno za absorpcijo kalcija.

 

Naše babice bodo spet zmajale z glavami, ko jim bomo rekli, da je svinjska mast v bistvu bolj zdrava kot vsa ostala olja.

Komentarji

Napiši komentar
  1. 21. 12. 2018 ob 10:43 marjan

    sej nevem ka naj rečem?? vsak svoje zagovarja....a je kje kdo ki bi dal piko na i.

  2. 22. 2. 2019 ob 20:30 nada

    celo življenje uživam in kuham na svinski masti, ocvirki, mmmm, na sto kil sem pojedla špeha, sama sem naredila salam suhih na tisoče, normalno nisem vse sama pojedla, vratnikov, šunk ne štejem, to le moja hrana, svežih kupljenih zelo malo zaužijem , pa moram potrkat, če bi bila domača svinjina tako škodljiva, bi bila že zdavnaj na onem....... ampak, da se razumemo, tako jem in uživam že celo življennje, to je preko 60 let.

  3. 23. 2. 2019 ob 9:43 Dragiša

    Moje geslo je: Najboljša ptica je prasica in od vseh ribic imam najraje svinjsko ribico. Več kot 60 let se prehranjujem pretežno) mesno in tudi veliko svinjske masti uporabljam v svoji kuhinji. Več kot 15 let brez bolezni in brez kakršnihkoli zdravil. Pomembno je edino živeti razgibano, veselo, brez sovraštva in brez stresa.

Poglej si še

Na naslovnico

Starševsko pismo, ki je obšlo cel svet - To je nekaj, kar bi vsak moral prebrati in dobro premisliti...

22.10.2017

Drago dete... Tole je začetek pisma, ki vam bo dvignil vse dlake pokonci. Pismo je obšlo cel svet in sedaj je čas, da si ga tudi sami preb

Kozarec tega soka vsako jutro in vaše telo bo izgubilo maščobo, vi pa boste izgubili odvečne kilograme!

11.07.2016

Mnogo ljudi trpi za preveliko telesno težo, mnogi pa tudi za holesterolom. Normalna stopnja holesterola je med 4,6 in 6,2 mmol/L. S tem sokom

Imate zelene oči, poznate koga? Potem morate vedeti tole!

29.03.2018

V zelenih očeh je nekaj skrivnostnega... Ljudje smo pogosto vraževerni, ko pomislimo, da so ljudje z zelenimi očmi drugačni. Ljudje z zelenimi očm

12 napak, ki jih naredijo ženske ko nosijo pajkice - a je moškim všeč

21.09.2017

Pajkice so zakon... Moški obožujejo ženske, ki nosijo pajkice. Nekateri med njimi pravijo, da so to njihovo najbolj priljubljena oblačila.

Dekle, ki je živelo na ulici, me je prosila za 2 evra, da bi si kupila milo. Njena zgodba me je pretresla...

21.11.2017

"Mlado dekle, zelo neurejeno ampak lepo se mi je približalo in me vprašala, če ji lahko dam denar za milo... Pokazala je na najcenej&scaron

Očka me je peljal v vrtec ... nazaj ga več ni bilo.

29.09.2015

Zgodba, vredna razmisleka, ki vam bo pustila solze v očeh. »Petnajst let nazaj je bilo običajno jutro. Oči me je peljal v vrtec, nato pa o

Crocband Kids 31,99 -25%

Otroško stopalo z veseljem zdrsne v ta barvni udoben Crocs model

X
PRIDRUŽI SE NAM!