Naše duše si izberejo družino in prijatelje pred rojstvom!

Lahko verjamete, da si našo družino izberemo že pred našim rojstvom?

Danes si boste prebrali nekaj, kar vas bo šokirali, a to ne pomeni, da ni resnično...

Naše duše se vračajo na Zemljo zato, da se lahko razvijajo. Preden se duša reinkarnira na Zemljo, se zaveda, kakšne lekcije se mora naučiti.

To vključuje tudi odločitev glede staršev, saj se mora lekcija duše skladati s starši, ki ji morajo ponuditi poligon za njena učenja. Pomembno je torej, da ji lahko starši omogočijo tisto, kar duša potrebuje in pa tudi obratno.

Odločitev glede staršev je torej odvisna od poslanstva, ki ga bo poskušala udejaniti za časa življenja na Zemlji.

Včasih se želi duša inkarnirati v točno določen kraj, zato bo morda njena odločitev manj odvisna od lastnosti staršev, saj ji je primarno pomembno to, da se rodi v določenem kraju.

Sicer pa: tako kot so različni ljudje, so različne naše duše, naše lekcije in poslanstva ter izkušnje, ki jih potrebujemo.

Ko se vzpostavi povezava med dušo in potencialnimi starši, lahko starši že začutijo energijo duše v svoji okolici, saj duša že čaka, da se bo lahko utelesila ob primernem času. 

 

Vir: Facebook

Visoko intuitivni ljudje lahko občutijo duše nerojenih otrok, ki čakajo.

O tem piše tudi knjiga Spirit Babies: How to Communicate with the Child You’re Meant to Have, zbirka zgodb intuitivnega gospoda, ki je desetletja povezoval starše s svojimi nerojenimi otroci.

Seveda imajo tudi starši velik vpliv na to, katera duša se bo pridružila njihovi družini med spočetjem. 

Na to vplivajo njihove vsakodneve misli, želje, nameni, na katere se odzivajo duše, ki se skladajo z njihovo energijo. To velja še posebej za matere.

T.i. "oče holistične medicine" Edgar Cayce pravi, da dnevne ženske aktivnosti in notranje misli v obdobju spočetja ali nosečnosti ustvarjajo polje, ki deluje kot magnet in privlači duše, ki bi jim to polje omogočilo priložnost za življenje.

Tudi bratje in sestre med seboj imajo določene dušne dogovore.

Energetsko polje povezav med dušami ter želje matere se združijo, iz tega pa izhaja odločitev, kdo se bo rodil prej.


V primeru splava se velikorat zgodi, da se ista duša reinkarnira v naslednji nosečnosti, če le ima to možnost.

Avtorica članka navaja, da je videla tudi primer, ko se je duša, ki je doživela splav, odločila in se reinkarnirala v družino najboljše prijateljice ženske, ki je splavila.

Prav tako navaja družine oz. skupine duš, ki se pojavljajo v različnih življenjih v različnih vlogah – menjujejo se torej vloge bratov in sester, staršev in otrok. 

Za primer, če sta bili dve duši v prejšnjem življenju v odnosu mama-hči, se lahko odločita, da bosta v naslednjem življenju v obratnem odnosu.

Ena stvar pa je zagotovo resnična, pravi avtorica: nedvomno si sami izberemo starše, lokacijo, v kateri smo rojeni in različne življenjske lekcije ter izkušnje.

Prav posebno lep občutek je, ko se zavemo, da smo se vsi družinski člani izbrali med seboj. Zato sprejmite vsakega člana, saj ste si ga vendar izbrali sami.

Če imate slabe odnose s kom od njih, pomislite, kaj se morate med seboj naučiti. 

En drugemu smo dar.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

28 fotografij, ki jih boste mogli pogledati vsaj 2krat, da jih boste razumeli!

16.03.2016

Testirajte samega sebe in poglejte ali ste iz pravega testa. Ustavite se malo dlje časa in si oglejte naslednjo fotogalerijo v miru... Več s

Dajte kozarec vode, soli in kisa v katerikoli kotiček vašega doma... po 24 urah boste presenečeni

04.12.2016

Negativna energija je vsepovsod. Mnogi ne verjamejo v negativno energijo ampak tisti, ki verjamete pa lahko poskusite nekaj, kar vas bo ohran

Natankal je 5 litrov, namesto tega pa dobil le,... Tako nas nategujejo na bencinskih črpalkah!

23.02.2019

V Sloveniji smo znani tudi predvsem visokih cen goriv, ki so ene izmed najdražjih v Evropi. Možakar se je odpravil na bencinsko črpalko, kjer je na

Pravijo, da se še nikoli nihče ni dobil lepših otrok od teh staršev. Sta ti deklici res angela?

13.06.2018

Ti deklici izgledata kot prava angela Leah Rose in Ava Marie sta dvojčici in pravi Instagram zvezdi. Deklici sta na Instagramu dosegli pravo slav

Kaj se zgodi, če daste v ´rigverc´ prestavo pri vožnji s 65 km/h?

15.02.2017

Kaj se zgodi?! Ste se kdaj spraševali, kaj se bo zgodilo, če boste dali v prestavo za vzratno vožnjo? Sedaj imate priložnost videti kaj s

40 letni moški si je grizel nohte in nato umrl...sedaj boste videli tole navado iz drugih oči!

28.11.2016

Kruto življenje... Mnogo ljudi si grize nohte Za to BOLEZEN obstaja v bistvu pravo ime in sicer Onikofagija. Ne le, da izgleda izredno grdo i

ALLE FARBEN, CHALLE SALLE - 30.10.2019

V dvorcu Rakičan

X
PRIDRUŽI SE NAM!