Naše duše si izberejo družino in prijatelje pred rojstvom!

Lahko verjamete, da si našo družino izberemo že pred našim rojstvom?

Danes si boste prebrali nekaj, kar vas bo šokirali, a to ne pomeni, da ni resnično...

Naše duše se vračajo na Zemljo zato, da se lahko razvijajo. Preden se duša reinkarnira na Zemljo, se zaveda, kakšne lekcije se mora naučiti.

To vključuje tudi odločitev glede staršev, saj se mora lekcija duše skladati s starši, ki ji morajo ponuditi poligon za njena učenja. Pomembno je torej, da ji lahko starši omogočijo tisto, kar duša potrebuje in pa tudi obratno.

Odločitev glede staršev je torej odvisna od poslanstva, ki ga bo poskušala udejaniti za časa življenja na Zemlji.

Včasih se želi duša inkarnirati v točno določen kraj, zato bo morda njena odločitev manj odvisna od lastnosti staršev, saj ji je primarno pomembno to, da se rodi v določenem kraju.

Sicer pa: tako kot so različni ljudje, so različne naše duše, naše lekcije in poslanstva ter izkušnje, ki jih potrebujemo.

Ko se vzpostavi povezava med dušo in potencialnimi starši, lahko starši že začutijo energijo duše v svoji okolici, saj duša že čaka, da se bo lahko utelesila ob primernem času. 

 

Vir: Facebook

Visoko intuitivni ljudje lahko občutijo duše nerojenih otrok, ki čakajo.

O tem piše tudi knjiga Spirit Babies: How to Communicate with the Child You’re Meant to Have, zbirka zgodb intuitivnega gospoda, ki je desetletja povezoval starše s svojimi nerojenimi otroci.

Seveda imajo tudi starši velik vpliv na to, katera duša se bo pridružila njihovi družini med spočetjem. 

Na to vplivajo njihove vsakodneve misli, želje, nameni, na katere se odzivajo duše, ki se skladajo z njihovo energijo. To velja še posebej za matere.

T.i. "oče holistične medicine" Edgar Cayce pravi, da dnevne ženske aktivnosti in notranje misli v obdobju spočetja ali nosečnosti ustvarjajo polje, ki deluje kot magnet in privlači duše, ki bi jim to polje omogočilo priložnost za življenje.

Tudi bratje in sestre med seboj imajo določene dušne dogovore.

Energetsko polje povezav med dušami ter želje matere se združijo, iz tega pa izhaja odločitev, kdo se bo rodil prej.


V primeru splava se velikorat zgodi, da se ista duša reinkarnira v naslednji nosečnosti, če le ima to možnost.

Avtorica članka navaja, da je videla tudi primer, ko se je duša, ki je doživela splav, odločila in se reinkarnirala v družino najboljše prijateljice ženske, ki je splavila.

Prav tako navaja družine oz. skupine duš, ki se pojavljajo v različnih življenjih v različnih vlogah – menjujejo se torej vloge bratov in sester, staršev in otrok. 

Za primer, če sta bili dve duši v prejšnjem življenju v odnosu mama-hči, se lahko odločita, da bosta v naslednjem življenju v obratnem odnosu.

Ena stvar pa je zagotovo resnična, pravi avtorica: nedvomno si sami izberemo starše, lokacijo, v kateri smo rojeni in različne življenjske lekcije ter izkušnje.

Prav posebno lep občutek je, ko se zavemo, da smo se vsi družinski člani izbrali med seboj. Zato sprejmite vsakega člana, saj ste si ga vendar izbrali sami.

Če imate slabe odnose s kom od njih, pomislite, kaj se morate med seboj naučiti. 

En drugemu smo dar.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

12 napak, ki jih naredijo ženske ko nosijo pajkice - a je moškim všeč

21.09.2017

Pajkice so zakon... Moški obožujejo ženske, ki nosijo pajkice. Nekateri med njimi pravijo, da so to njihovo najbolj priljubljena oblačila.

V Avstraliji gradijo cesto na ta način... Če boste le za sekundo zamižali, boste prepozni! NORO!!!

10.01.2017

Vse ceste v Sloveniji, bi položili na novo v nekaj tednih! :O Ko si boste ogledali tale posnetek, boste naravnost šokirani! Kako lahko v

9 opozorilnih znakov na vašem jeziku, da je z vami nekaj narobe. Nikar jih ne prezrite!

18.04.2016

Poglejte si 9 znakov, ki vam bodo pomagale razumeti vašo situacijo. Imate drugačen jezik kot ostali? Poglejte si vaš problem...

Vsak dan samo 8 minut za izvajanje teh vaj. Po 30 dneh boste videli neverjeten napredek!

18.04.2016

Nočete ali morda celo nimate dovolj denarja za mesečno karto v fitnesu? Te vaje lahko delate doma... Ker se bliža poletje, mi pa imamo &scaro

Starševsko pismo, ki je obšlo cel svet - To je nekaj, kar bi vsak moral prebrati in dobro premisliti...

22.10.2017

Drago dete... Tole je začetek pisma, ki vam bo dvignil vse dlake pokonci. Pismo je obšlo cel svet in sedaj je čas, da si ga tudi sami preb

Očka me je peljal v vrtec ... nazaj ga več ni bilo.

29.09.2015

Zgodba, vredna razmisleka, ki vam bo pustila solze v očeh. »Petnajst let nazaj je bilo običajno jutro. Oči me je peljal v vrtec, nato pa o

X
PRIDRUŽI SE NAM!