V ŽIVO!
lennon winston Ali potrebujete posojilo katere koli vrste in katerega koli zneska, da odrastete? posel ali življenje na boljšem, ali potrebujete katero od naslednjih posojil..... *Božična posojila. * Študentska posojila. * Avtomobilska posojila. * Stanovanjska posojila. * Hipotekarna posojila. * Avtomobilska posojila. * Osebna posojila. * Posojila za veterane. * Posojila za mala podjetja. * Poslovna posojila. * Posojila do plačil. * Izposojanje pri pokojninskem in življenjskem zavarovanju. Vsa ta posojila se dajejo do 2% obrestne mere... Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte preko: ☎ neposredno sporočilo. 📱WhatsApp: +2347031998934 📧 Elektronski naslov: sharonbucklee101@gmail.com
Beno 🥰🤗🥰
Sanja Mene sam zanima ki zivi ta Janko mislim da ne v sloveniji z tak butastim odgovorom pa razlago... Bolanoo!!!
Jože Banda od bande, če bi oče to storil bi sedel 5 let ali več, podkupljena sođišča, sodniki, policija, izvedenci, katastrofa, zakon v svoje roke in konec.
P Tega ne bom nikoli pozabil,ko bo pravi čas napovem nagrado vsaj 100.000 EUR za imena storilcev in blagor jim,RESNO
Jadranka Pozdravljeni g. Boris Zanima me ta napitek iz aloja vere. Sama sem se zdravila z kemoterapijo sicer za limfonom. Sedaj hodim na kontrole 6 me
Marizza Imam kovanec za en cent, zelo iskan 2002. Ga kdo potrebuje, naj se oglasi
Brigita Odkrita mamica.. Predlagala bi ji tAngelsko terapijo..regresija pretekla življenja..ponavadi tako močna čusta izvirajo iz preteklih spominov..sama sem tako rešila težave, ki so bile popolnoma drugačnega izvora.. Regresija je nekaj, kar lahko spremeni situacijo in jo razumeš, zakaj se dogaja.. Toplo priporočam mamici..
Paul Fake Driving Licence UK Welcome to Novelty DMV Experts Best Producers of High Undetected Drivers License . We produce two types of documents qualities. 
We have the Real registered Fake birth Drivers License and good quality Fake Driver License will be verify from any other country with no problems involved, meanwhile with the camouflage quality Fake drivers License , non of your biometric details will be under the government system, but it can not be detected as fake with naked eyes, except with the use of machines. Visit our website on noveltydmvexperts.com you can contact us via Whatsapp +15672460706 or Wickr ..... Octapustickets for fast response on how it works with your desired type. Thanks and waiting to Hear from you soonense for USA , UK , Canada which is unregistered. How To Get A Fake Drivers License That Works From The DMV . Fake drivers license nsw , How to spot a fake id Australia .With the Drivers License , all your biometric details as given from birth or any of your choice will be registered under the DMV or DVLA database system
darinka kramberger Jojjj gospa draga kako ne imeti otroka rad,,,ta nedolžna bitja nič kriva da so na svetu,,,a mislite da otrok ne čuti da ni ljubljen verjemite da čuti,,,jaz sem sina izgubila v 44 letu starosti in tega nikomur ne želim,,,se pa ljudje sprašujejo zakaj jim otroci v starosti ne vračajo ljubezni in ne pomagajo,,,evo vam odgovora,,,

Zadnji intervju s Tošetom Proeskim - Vsebina le tega, še vedno straši

Toše Proeski je umrl 14. oktobra v hud prometni nesreči na hrvaški avtocesti.

Toše je bil makedonski pevec, ki je s svojim talentom počasi osvajal prostore bivše Jugoslavije.

Zvezdnik je bil gost v makedonski oddaji Vrteleška, kjer je opravil svoj zadnji intervju, v katerem je govoril o svoji družini, načrtih za prihodnost, pa tudi o svoji karieri.

Najbolj pa so se oboževalcem v spomin vtisnile naslednje besede:

Voditeljica Vesna Petruševska ga je vprašala: “Ali si včasih želiš malo pobegniti stran od vsega?”, na kar je Toše odgovoril: 

Ne morem biti sam, ne morem sam na kavo ali v trgovino. Ne morem, a si tega resnično želim,” je dodal.

Številni so v teh njegovih stavkih kasneje našli “skrivnostne znake” in “namigovanja” smrti, voditeljica Petruševska, ki je zelo dobro poznala Tošeta, pa je v dokumentarcu o njegovi smrti “Šest ur do neba” povedala, da ji taka namigovanja niso všeč.

 

Vir: Facebook


“Bil je samo izmučen, vidno utrujen. Posnel je dovolj pesmi za 20-letno kariero,” je povedala.

Glasbenik iz Kruševa je leta 2007 snoval album v angleščini, pod naslovom The Hardest Thing, izšel pa je dve leti po njegovi smrti.

The Hardest Thing, poslednji glasbenikov album, osmi po vrsti, je poleg pesmi v angleščini prinesel tudi sodelovanje z italijansko pevko Gianno Nannini v pesmi Aria, pod istim imenom pa je nastal tudi glasbeno-biografski dokumentarec z vpogledom v zakulisje nastajanja plošče. To so prodali v več kot 100.000 izvodih.

Proeski je bil eden najbolj priljubljenih pevcev z območja nekdanje Jugoslavije in največji zvezdnik takratne makedonske popularne glasbe.

Pevec s klasično glasbeno izobrazbo je po živih in televizijskih nastopih ter ploščah spoznala tudi slovenska glasbena publika, med drugim v skladbi Moja.

Z albumom Pratim te je bil več kot 30 tednov na slovenskih glasbenih lestvicah, znan je bil tudi po sodelovanju s slovensko glasbenico Anjo Rupel, s katero je posnel duet Skrajni čas.

Proeski se je rodil 25. januarja 1981. Njegov prvi pomembnejši nastop je bil na otroškem festivalu Melfest v Prilepu, kjer je zmagal dvakrat zapored v letih 1996 in 1997.

Po nastopih na festivalu Makfest leta 1997 v Štipu in festivalu Skopje naslednjega leta je sledil njegov preboj.


S pesmijo Čija si je leta 2003 zmagal na srbskem festivalu Beovizija – srbskem izboru za pesem Evrovizije. Leta 2004 je zastopal Makedonijo na Evroviziji, kjer je s pesmijo Life osvojil 14. mesto.

V letih 2006 in 2007 je zmagal na Hrvaškem radijskem festivalu. Njegova pesem Srce nije kamen je bila največkrat poslušana pesem na hrvaških radijskih postajah v letu 2006.

Na albumu Božilak (Mavrica) je izdal priredbe 14 tradicionalnih makedonskih pesmi, ki združujejo ljubezen, epiko, liriko ter čustvene in melodične zvoke – med njimi Jovano, Jovanke, Bor sadila moma Evgenija, Zajdi, zajdi jasno sonce in Kales Angja.

Najbolj uspešno, sicer pa zadnjo ploščo pred smrtjo, Igri bez granici, je izdal leta avgusta 2007, kritiki iz nekdanje Jugoslavije so jo ocenili za album leta.

Zadnji veliki nastop je imel 5. oktobra istega leta na mestnem stadionu v Skopju. Koncert je bil humanitarne narave, za svojo dobrodelnost pa je prejel tudi priznanje Matere Tereze.

Bil je tudi Unicefov ambasador dobre volje.

Z državniškimi častmi so ga pokopali v Kruševu, okoli 170 kilometrov jugozahodno od Skopja.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Umrl je za 20 minut in šokiral svet : To, kar ima on povedati, ni povedal še nihče

14.06.2017

Zgodba Zacka Clementsa je šokirala svet! Zack Clements je star 17 let, je odličen športnik in prihaja iz Teksasa. Ko je nekega dne

Policija je obiskala družino, katere otroci že tri mesece niso bili v šoli. Ko so videli igrače zunaj, so vedeli, da nekaj ni v redu!

04.03.2017

Policija je odkrila, kaj sta oče in mama počela s svojimi tremi otroci v hiši! Policija je aretirala 33 letnega Joshuo Rossa Weyanta in 2

Punčka je umrla pri šestih letih. Tri dni po smrti, mati najde besede ob katerih zajoče

23.02.2017

Elena Desserich je bila taka, kot vsaka druga njenih let. Pri svojih šestih letih, je rada risala in pisala. Njena najljubša b

Svojo mamo je slišal: ´Upam, da umreš´. Tisti trenutek pa je dobil moč, ki ga je držala pri življenju

19.09.2016

“Umrl” je pri svojih 12-ih in se zbudil 19 let star v bolnišnici. Njegova mama si je želela, da umre. Martin Pistorious je bil p

Tale kuža - vodič za slepe, sam izgubi vid. Ampak ne boste verjeli kaj se zgodi nato...

18.11.2016

Njegov lastnik je bil slep, on ga je vodil. A kaj je nato naredil lastnik je šokiralo marsikoga, marsikomu pa ogrelo srce. V življenju

Dekle, ki je živelo na ulici, me je prosila za 2 evra, da bi si kupila milo. Njena zgodba me je pretresla...

21.11.2017

"Mlado dekle, zelo neurejeno ampak lepo se mi je približalo in me vprašala, če ji lahko dam denar za milo... Pokazala je na najcenej&scaron

X
PRIDRUŽI SE NAM!