V ŽIVO!

Slovenka vložila kazensko ovadbo proti ˝Janši, Pahorji in kompaniji˝

Slovenka Anica Bidar je vložila kazensko ovadbo zoper nekatere slovenske voditelje, med njimi sta tudi Pahor in Janša.

Poglejte si, kaj je zapisala in kaj ima povedati:

I. Pristojnost: Spodaj podpisana Anica Bidar (v nadaljevanju: oškodovanka) uvodoma povem, da je podana pristojnost specializiranega državnega tožilstva v skladu s 6. odstavkom v povezavi z drugo alinejo 2. odstavka ter 1. odstavkom 192. člena Zakona o državnem tožilstvu (v nadaljevanju: ZDT). II. Splošna naznanitev utemeljenega suma storilcev kaznivega dejanja 1. Povem, da je Vlada Republike Slovenije (v nadaljevanju Vlada RS), kot izvršilna veja oblasti sprejela več podzakonskih aktov , na podlagi katerih je sprejela nezakonite ukrepe, kateri vsebujejo vse zakonske znake kaznivega dejanja hudodelstva zoper človečnost po 11. alineji 101. člena Kazenskega zakonika – 1 (v nadaljevanju: KZ – 1 ) . 2. Za omenjeno kaznivo dejanje, kot sledi v nadaljevanju, je neposredno odgovoren predsednik Vlade RS, in sicer Janez Janša ob sostorilstvu Krek Milana zakonitega zastopnika NIJZ, notranjega Ministra Aleša Hojsa, Ministra za zdravje Tomaža Gantarja, Jelka Kacina, vladnega govorca in Bojane Beović, vodja svetovalne skupine v okviru Ministrstva za zdravje. 3. Predsednik države RS Borut Pahor je odgovoren za opustitev ovadbe kaznivega dejanja ali storilca po 1. odstavku 281. člena KZ – 1, kot sledi v točki XIV te kazenske ovadbe.

 

Vir: Youtube/ glasrazuma

1 Podzakonski akti, dosledneje Odloki o kratenju temeljno ustavnih človekovih pravic in svoboščin so bili sprejeti v začetku aprila vse do danes, kateri se stopnjujejo v omejevanju zgoraj navedenih človekovih pravic in temeljnih svoboščin.

2 Smiselno enak opis kaznivega dejanja je naveden v točki k 1. odstavka 7. člena Rimskega statuta Mednarodnega kazenskega sodišča, ki ga je Državni zbor Republike Slovenije ratificiral dne 22. novembra 2001. Kot mednarodna pogodba, se slednja uporablja neposredno, v skladu z 8. členom Ustave Republike Slovenije.

Celotne vsebine kazenske ovadbe Anica Bidar zaenkrat še ne želi javno objaviti, ker bi s tem po njenem mnenju omogočila preveč maneverskega prostora osumljenim!

Poglejte si video posnetek, ki je obkrožil slovensko javnost.

Kaj pa vi menite o njenih besedah in dejanjih?

POGLEJTE SI VIDEO:

Komentarji

Napiši komentar
  1. 26. 11. 2020 ob 17:36 Marjan

    Zelim vam veliko uspeha.Imate prav.

Poglej si še

Na naslovnico

X
PRIDRUŽI SE NAM!