V ŽIVO!

Avdić presenetil priljubljenega duhovnika: ˝Brez besed sem, ne vem ali si to sploh zaslužim. Res hvala˝

Duhovnik Martin Golob je že dlje časa zbiral denar za močno želeno kolo, specialko, a je ta denar decembra raje poklonil družinam v stiski. Zdaj je občutil, kako se dobro z dobrim vrača.

Ta poteza namreč ni ostala neopažena, saj se je ekipa na Radiu 1 odločila, da se dobro z dobrim vrača. Martinu Golobu so namreč v jutranjem programu v živo podarili čisto novo specialko!

 

Foto: Radio 1 - Martin Golob

 

Idejo za obdarovanje duhovnika Goloba je dobila Tanja Frantar iz podjetja Medicoenginiring d.o.o., ki jo je zgodba Radia 1 o duhovniku zelo ganila.

Poklicala je prijatelja, nekdanjega slovenskega olimpijca, Andraža Vehovarja iz Berk-Vehovar kompoziti d.o.o. in tudi njemu se je ideja zdela odlična in akcija je stekla s pomočjo Radia 1 in kolesarske trgovine A2U. Denis je Andražu je priskrbel še podatke koliko je župnik Martin visok in tako so skupaj izbrali pravo kolo zanj.

»Brez besed sem, ne vem ali si to sploh zaslužim. Res hvala,« je dejal Golob, Denis pa je dodal, da to še ni vse. Na kolesu ga je čakal še dres Deželak junak, ki ga sicer ima samo ena oseba in to je seveda Miha Deželak.

 

Foto: Radio 1 - Tanja Frantar, duhovnik Martin Golob in Teja Hauptman (žena kolesarskega selektorja)

 

 

Foto: Radio 1 - Tanja Frantar, duhovnik Martin Golob

 

»Martin, se vidmo na štartu akcije Deželak Junak, ki bo v začetku junija letos in bomo ponovno zbirali denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin! Naj se dobro nadaljuje z dobrim! Hvala ti in veliko užitka ob kolesarjenju,« je zaključil Denis in vse zbrane navdušil s to plemenito gesto.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

X
PRIDRUŽI SE NAM!