23-letna Christina Ozturk iz Rusije je mati 11 otrokom, želi pa si jih še več. Njej in soprogu Galipu Ozturku (56) je tako všeč družinsko življenje, da je par pripravljen odšteti več kot milijon dolarjev za nadomestno materinstvo.

 

Najmlajši otrok 11-mesečna dojenčica

Christina je pred šestimi leti sama rodila najstarejšo hčerko Viko, ostali otroci so na svet privekali s pomočjo nadomestnih mater.

Najmlajši otrok para je 11-mesečna Olivia."Ne vem, koliko jih bo na koncu, zagotovo pa se ne bova ustavila ob desetici," je dejala 23-letnica. "Nisva pripravljena govoriti o končni številki," je dodala in priznala, da je bilo sicer govora tudi o številu 100. Par živi v obalnem mestu Batumi v državi Georgia, kjer je nadomestno materinstvo zakonito. Cena? Približno osem tisoč evrov na otroka. 

 

Bodočega soproga spoznala med dopustovanjem

Christina, ki se je rodila v Moskvi, je pred časom dopustovala v omenjenem obmorskem mestu. Tam je spoznala svojega soproga - premožnega poslovneža, ki sicer prihaja iz Turčije. Zaljubila se je in se s svojo hčerko Viko preselila v Georgijo. Vika pa je zatem dobila 10 polbratov oziroma polsester.