V ŽIVO!
Aurelia Daiva Am găsit un ajutor divin care este foarte real, cinstit și face ceea ce spune el că va face, a durat câteva zile până când vraja mea să iasă la iveală și rezultatele sunt uimitoare... binecuvântează-te și zeii te țin în siguranță și bine. . Mi-am recăpătat fostul cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Toată viața mea nu am văzut niciodată așa ceva. Mă simt foarte fericit și împlinit că am luat decizia corectă. Este atât de real și de puternic!! Trimiteți-i direct un mesaj prin Whatsapp +2348147400259. Dacă vrei iubire necondiționată, trebuie să te dăruiești complet. Dragostea este un angajament, nu un sentiment. Stiu diferenta. Relațiile necesită un angajament serios pe care majoritatea nu îl au. Căsătoria este și mai grea și cei mai mulți nu sunt capabili să se ocupe de responsabilitățile de a fi loiali, credincioși, dedicați și devotați soției și vieții tale împreună, deoarece aceasta este prioritatea ta și nimic altceva nu contează. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie și el vă va rezolva toate problemele de căsătorie sau relație. E-mail: gethelp05@gmail.com
Jerome Burchael Hello, Are you a business man or woman?, Do you need a loan? Are you interested in getting any type of loan? or are you in any financial mess or do you need funds to start up your own business? Do you need loan to settle your debt or pay off your bills or start a nice business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital loan from local banks/other financial institutes? contact us via company email at: jeromeburchael91@gmail.com Thanks as we await your swift responds. Best Regards, Jerome Burchael
Karin Sabine Pozdravljeni gospod/gospa, Potrebujete nujno posojilo za ustanovitev podjetja ali potrebujete posojilo za refinanciranje, Potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Potrebujete posojilo za nakup avtomobila ali hiše? Če da, ne skrbite več, nudimo vse vrste posojil po dostopni obrestni meri brez preverjanja kreditne sposobnosti!!! kontaktirajte nas danes preko e-pošte: sabinhelps@gmail.com WhatsApp na +7 901 709-57-43 Hvala vam. Gospa Karin Sabine?
Peter Stallone Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam da podmirite svoj dug ili platite svoje račune ili pokrenete dobar posao? Trebate li sredstva za financiranje svog projekta? Nudimo zajamčene usluge zajma u bilo kojem iznosu i bilo kojem dijelu svijeta za (pojedince, tvrtke, trgovce nekretninama i korporativna tijela) po našoj super kamatnoj stopi od 2%. Za prijavu i više informacija pošaljite DM na WhatsApp +17575768165 ili na e-mail: tinvestor53@gmail.com
Endre Potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetja? Financiranje kmetijstva in projektov? Dajemo posojila po 2% obrestni meri! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)
dr james eric Are you looking for loan to clear off your dept. and start up your own Business? have you being going all over yet not able to get a legit loan Company that will loan you? Here is your final solution, We can give you any amount you need provided you are going to pay back within the period of time given without any problem. Apply now and Contact us for more details: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App on +91 8929509036 Home Of Services Dr James Eric Finance Ltd Dr. James Eric
Jaša Jaz verjamem, da telo zapusti (duša- življenjska energija) in ostane .Moja mama je oktobra 2021 umrla v domu upokojencev. Bila sem ob njej in ji cel čas govorila, saj se je smrti zelo bala.Ni več govorila, dihala z dolgimi presledki, a pokazala z mimiko ,da mi sledi in razume. Poslovila se je v trenutku ,ko je prišla še moja sestra. Pokopali smo jo po njeni želji . Dva dni po pogrebu pozno zvečer ko sem šla pred spanjem se na balkon sem zagledam ob balkonskih ograji dva stebra pokončne meglice ki v zraku trepetala. Nisem se prestrašila,vedela sem da je prišla mama.Pospremila sem jo z besedami ,da smo vsi uredu in da lahko mirno odide. Zaprla sem vrata, bila je še tam.Šla sem v posteljo in zaspala. To je bilo zadnje slovo, od takrat do danes jo nisem niti sanja .Bila sem pomirjena.
Petr Buzek Potrebujete posojilo???? Osebna ali poslovna posojila???? Pogovori se z mano o tem. KONTAKTNO IME: g. Petr Buzek, Če ste zainteresirani, nas kontaktirajte na::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com Whatsapp zdaj: +639451256230
Endre Ponujamo različne vrste financ, vključno z: osebnim posojilom, stanovanjskim posojilom, posojili za konsolidacijo dolga, avtomobilskimi posojili, kmetijskimi posojili, poslovnimi posojili in posojili podjetij po 2-odstotni letni obrestni meri in je fiksna. Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: (dakany.endre@gmail.com). Ponudba za nujno posojilo.
dr james Are you looking for loan to clear off your dept. and start up your own Business? have you being going all over yet not able to get a legit loan Company that will loan you? Here is your final solution, We can give you any amount you need provided you are going to pay back within the period of time given without any problem. Apply now and Contact us for more details: financialserviceoffer876@gmail.com Whats-App on +91 8929509036 Home Of Services Dr James Eric Finance Ltd Dr. James Eric

Tragično življenje enega izmed največjih zvezdnikov 90. let

Življenje hollywoodskega igralca so zaznamovali številni tragični dogodki, med drugim se je moral Keanu Reeves spopasti tudi z izgubo hčerke Ave in smrtjo dekleta Jennifer Syme.

Keanu Charles Reeves se je rodil 2. septembra 1964 v Bejrutu mami Patricii, ki je bila oblikovalka kostumov, in očetu Samuelu Nowlinu Reevesu mlajšemu.

Njegova mama je bila Angležinja, oče, Američan s Havajev, pa je bil kitajskega, angleškega, irskega, havajskega in portugalskega rodu.

"Moja babica je havajskega in kitajskega rodu in ko sem odraščal, so me obkrožali kitajska umetnost, pohištvo in kulinarika," je nekoč v intervjuju dejal Keanu.

 

 

Očeta je zadnjič videl, ko je bil star 13 let.

Očeta je zadnjič videl, ko je bil star 13 let.FOTO: Reuters


Ko je njegova mama spoznala očeta, je delala v Bejrutu. Njegov oče je med prestajanjem zaporne kazni na Havajih zaradi preprodaje heroina na letališču pridobil diplomo, ženo in sina pa je zapustil, ko je bil Keanu star komaj 3 leta. Zadnjič sta se videla, ko je bil Keanu star 13 let. "Zadnje počitnice z njim sem preživel, ko sem imel 13 let," je leta 2002 dejal v intervjuju. "Na najin zadnji dan sva sedela na terasi in strmela v temno nebo. Tisti večer je komaj kaj povedal. Naslednji dan naju je odpeljal na letališče. Naslednjih 10 let od njega nismo slišali skoraj ničesar. Nobenih klicev, pisem, ničesar."

Njegovo otroštvo ni bilo rožnato

Kot otrok se je Keanu veliko selil in živel z različnimi očimi. Ko so se njegovi starši leta 1966 ločili, je njegova mama družino najprej preselila v Sydney, kmalu zatem pa v New York, kjer se je poročila z broadwayskim in hollywoodskim producentom Paulom Aaronom. Par se je preselil v Toronto in se čez pet let ločil. Ko je bil Reeves star 15 let, je kot asistent Aaronu pomagal pri snemanju filmov in tako začel spoznavati filmsko industrijo. Nekaj let pozneje se je njegova mama znova poročila, tokrat z rockerjem Robertom Millerjem, s katerim je ostala poročena do leta 1980, njen četrti mož je pozneje postal frizer Jack Bond. Njun zakon se je končal leta 1994. Igralca so vzgajale varuške, babica in sestre, večino najstniških let pa je preživel v Torontu.

Ko je bil star 23 let, so mu droge vzele najboljšega prijatelja.

Ko je bil star 23 let, so mu droge vzele najboljšega prijatelja.FOTO: Profimedia


V petih letih je Keanu zamenjal kar štiri srednje šole, in medtem ko mu učenje ni šlo najbolje, za kar je bila kriva tudi disleksija, pa je blestel v športu. Bil je odličen hokejist in je sanjal, da bi nekoč igral hokej za Kanado. Pozneje mu je to preprečila poškodba in zaradi nje je moral razmisliti o drugih možnostih.

Pustil je srednjo šolo in začel delati kot igralec, kar je bila očitno prava odločitev, saj je v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja veljal za eno največjih filmskih zvezd. Za njegovo igralsko kariero je bila prelomna danes ikonična vloga Nea v trilogiji Matrica, s katero je leta 1999 postal najbolj zaželen igralec v Hollywoodu. Čeprav se je zdelo, da se njegovo življenje končno odvija v pravo smer, so ga v prihajajočih letih čakali številni tragični dogodki. 

 

Izgubil je hčerko in ženo

Ko je bil star 23 let, ga je doletela prva tragedija. Njegov najboljši prijatelj River Phoenix se je namreč 31. oktobra 1993 v enem od losangeleških nočnih klubov predoziral z drogo. Keanu in River sta postala zelo dobra prijatelja na snemanju filma My Own Private Idaho in njegova smrt je igralca močno prizadela. 

Pet let pozneje je Keanu na eni od zabav spoznal Jennifer Syme. Bila je ljubezen na prvi pogled in čez leto dni je bila Jennifer, ki je bila prav tako igralka, noseča. Osem mesecev pozneje se je dojenček rodil mrtev, zaradi česar je Jennifer padla v depresijo. Par je deklico poimenoval Ava, zaradi prevelike bolečine pa se je čez nekaj tednov končala tudi njuna zveza. Čeprav se je ljubezen med njima ohladila, sta ostala dobra prijatelja.

1. aprila 2001 se je Jennifer udeležila zabave Marilyna Mansona. V zgodnjih jutranjih urah jo je nekdo z zabave odpeljal domov, a se je kmalu zatem odločila, da se na zabavo vrne. V jutranjih urah 2. aprila je z avtom zapeljala v vrsto parkiranih avtomobilov in na kraju nesreče umrla. Stara je bila 28 let. "Žalovanje spreminja obliko, a se nikoli ne konča," je nekoč dejal Keanu. "Ko ljudje, ki jih imaš rad, umrejo, ostaneš sam. Pogrešam biti del njunih življenj. Sprašujem se, kako bi bila videti sedanjost, če bi bili še vedno tukaj, kaj vse bi lahko počeli skupaj. Pogrešam vse stvari, ki se nikoli ne bodo zgodile."

 
 

Keanu Reeves na letališču LAX - 2

Keanu Reeves na letališču LAX - 2FOTO: FameFly


Nikoli ni živel razkošno

Njegova sestra Kim Reeves se je več let borila z levkemijo, zaradi česar je igralec  veliko denarja namenil bolnikom z levkemijo, sicer pa je Keanu kljub svojemu zvezdniškemu statusu vedno živel skromno v primerjavi z drugimi zvezdniki. Medtem ko se jih večina okoli prevaža z luksuznimi avtomobili, so igralca večkrat ujeli, ko se je po New Yorku prevažal s podzemno železnico. O njegovem življenju je sicer na spletu napisanega veliko, a je veliko navedenih informacij neresničnih. Pred časom je po spletu krožil tudi ganljiv zapis, ki je postal viralen in naj bi ga napisal zvezdnik, a so ga po vsej verjetnosti sestavili njegovi oboževalci.

"Večina ljudi me pozna, a ne pozna moje zgodbe. Ko sem bil star tri leta, sem videl oditi očeta. Obiskoval sem štiri različne srednje šole in se boril z disleksijo, kar je moje šolanje močno otežilo. Šolo sem pustil, še preden bi lahko diplomiral. Ko sem bil star 23 let, je zaradi predoziranja z drogami umrl moj najboljši prijatelj River Phoenix. Leta 1998 sem spoznal Jennifer Syme. Bila je ljubezen na prvi pogled. Že leta 1999 je bila Jennifer noseča. Žal se je deklica v osmem mesecu njene nosečnosti rodila mrtva. Bila sva skrušena zaradi njene smrti in najino razmerje sčasoma tega ni več preneslo. Leto in pol pozneje je Jennifer umrla v prometni nesreči. Od takrat se izogibam resnim razmerjem in temu, da bi imel otroke. Moja mlajša sestra ima levkemijo. Danes je ozdravljena, sam pa sem 70 % denarja, ki sem ga zaslužil s filmom Matrica, doniral bolnišnici, v kateri se je zdravila za levkemijo. Sem edini hollywoodski zvezdnik, ki nima razkošne vile. Nimam varnostnikov in ne nosim dragih oblek. Čeprav sem vreden 100 milijonov dolarjev, se še vedno vozim s podzemno. In to mi je všeč. In za konec, mislim, da se vsi lahko strinjamo, da je mogoče kljub tragedijam življenja uspeti. Ne glede na to, kaj se dogaja v življenju, lahko to premagate. Življenje je vredno živeti!"

 

Vir: zadovoljna.si

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

10 primerov, v katerih so lastniki pokazali LAŽ, ki so jo objavili na družbena omrežja

26.08.2020

Odločili so se, da ne bodo živeli več v laži. Le malo je ljudi, ki si na družbenih omrežjih želijo pokazati svoj vsakdan. Pogosto se zgodi, da nji

Že v 13. tednu nosečnosti je doživela spontani splav, nato pa slike objavila na splet - Slike so v trenutku postale viralne!

26.09.2018

“Spoznajte mojega otroka, ki je umrl, ko sem bila noseča 13 tednov. Fotografije so lepe.” je zapisala žalujoča mamica. Tale mamica se j

Novorojenčka pustili zunaj v ledu, da zmrzne. Svet sedaj slavi mačko

16.12.2016

Mačka Masha je našla 12 tedenskega otroka... Malček je bil puščen na ulicah Obninska v Rusiji le v kartonski škatli. Mucka

Lastniki teh psov ne morejo prenesti lajanja njihovih psičkov, zato veterinarji to rešijo na najbolj grozljiv način...

06.10.2017

NE, ne uspavajo jih... POZOR: Vsebina je morda občutljiva za nekatere bralce našega portala. Ko si zaželimo žival, to zahteva ogromno odg

Enostavna vaja, ki vam vzame le od 2-4 minute na dan, vam bo v 1. mesecu izničila vso maščobo okoli pasu

30.12.2016

Mi bomo začeli takoj po novem letu... Pa vi? Ste že slišali za "28 plank challenge"? Pravilno izvedbo vaje imate na posnetku spodaj. Vsak

Učitelj je ponižal svojo 8- letno učenko pred celim razredom - Poglejte si njeno maščevanje! Si je učitelj tole zaslužil? ;)

17.08.2018

Kako bi vi ravnali v takem primeru. Prepričani smo, da je učitelju za svoja dejanja še kako žal. Ogromno nas je takih, ki je s šolo

X
PRIDRUŽI SE NAM!