V ŽIVO!

Robertu Erjavcu ne dajo počivati v miru: Vlomili tudi v njegovo hišo in avtomobil

Po smrti Roberta Erjavca očitno še zmeraj ni mirno.

Priljubljenemu radijskemu voditelju in napovedovalcu vremena, so namreč v hišo in avtomobil nepridipravi vlomili, poročajo Slovenske novice.

Policija je dogodek potrdila, a nepridipravi naj ne bi ničesar odnesli.

Po pisanju časopisa je do vloma v hišo in avtomobil najverjetneje prišlo v noči z nedelje na ponedeljek. Po prvih informacijah nepridipravi niso odnesli ničesar.

 

Vir: Google

Storilec je po ugibanjih moral iskati nekaj popolnoma določenega, a Erjavec naj bi vedel veliko stvari, imel veliko dokazov o tem, kaj se dogaja na Dolenjskem.

Prav takih stvari, bi se lahko nepridiprav želel znebiti.

Zadnje desetletje je sicer živel v kraju Hribi nad Malim Slatnikom na Dolenjskem, kamor se je lahko umaknil, ko je potreboval mir. Umrl je v noči s sobote na nedeljo. V nedeljo dopoldne ga je v hiši brez znakov življenja našel sorodnik.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Vozniki, da slišimo vaše razmišljanje - Čemu je namenjen tale gumb v AVTOMOBILU?

24.08.2021

Večina izmed vas pozna gumb na armaturni plošči, zadolžen za aktivacijo notranjega kroženja zraka. Žal večina tega gumba ne zna uporabljati oz.

POŠASTNO: Posiljen dojenček, star 1,5 meseca umrl

06.01.2021

Pošastna zgodba prihaja iz mesta Vernon v Franciji. 20. decembra 2020, je prišlo do hudega dejanja v katerem je bila pozneje udeleže

Ženska, ki je napovedala 9/11, ISIS in mnogo več... Ima slabo novico glede Donalda Trumpa!

22.11.2016

Upamo, da tale ženska ne ugane nič več! Verjetno ste že slišali za Babo Vango kajne? Njeno pravo ime je Vangelia Pandeva. Pravilno je n

Kako skuhati podolgovata jajca in presenetiti svoje goste

07.10.2016

S tem boste navdušili in obenem vas bodo prosili za skrivnost! Radi kuhate? Za vas imamo nekaj, kar zagotovo še niste poskusili

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

Izpoved slovenske narkomanke: ˝Za en šus, bi dala karkoli, tudi svoje telo... ˝

30.11.2017

Zasvojenost je ogromen problem po celem svetu. Ko enkrat zabredemo je težko priti nazaj na stare tire... Nekateri se uspejo izvleči, drugi pa na ž

X
PRIDRUŽI SE NAM!