V ŽIVO!

Moški iz Bosne obiskal tečaj slovenščine: Posnetek je doza smeha

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem je za dozo smeha poskrbel Ramo Okanović iz Bosne in Hercegovine.



Širom spleta objavlja številne zabavne video vsebine - tako je bilo tudi tokrat, ko je po obisku tečaja slovenščine objavil kratek pogovor s prijateljem iz Slovenije.

Video posnetek, ki ga je Ramo objavil na družbenih omrežjih, je tam že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 100.000 ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so se njegovemu humorju pošteno nasmejali.


Ramo Okanovic, YouTube


Najprej se je Ramo med vožnjo avtomobila pohvalil, da je pred kratkim opravil tečaj slovenskega jezika, nato pa svojega prijatelja iz Slovenije prosil, naj ga v našem jeziku vpraša karkoli. Ramo je hitro spoznal, da slovenščina le ni tako preprost jezik, saj združuje številna različna narečja.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pogovor med moškim iz Bosne in Hercegovine, ki je pred kratkim obiskal tečaj slovenščine in njegovim prijateljem Slovencem. Bo video posnetek nasmejal tudi tebe?

 

POGLEJTE SI VIDEO:

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Če na tej sliki najdete 2 mački - potem ste genij!

21.10.2017

Ste? Puzle in uganke obožujete vsi bralci Megasveta, zato je ta še toliko bolj zanimiva. Damo stavit, da ste tudi vi en od takih, ki obožu

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

Mami je poslal fotografijo svoje punce, a ni se zavedal da je ozadje sramotno!

13.03.2018

Ni opazil, da se na fotografiji kaže nekaj sramotnega... Napake so človeške, to vemo prav vsi. Paziti moramo tudi na najmanjše stva

Kaznovali voznika, ki se je peljal 20km/h pod dovoljeno mejo!

25.09.2018

Po celem svetu se redno spreminjajo dovoljenja hitrosti. Včasih ne opaziš na novo postavljenega znaka. Tako se je zgodilo tudi s tem vozni

Slovenski navijač v prenosu v ŽIVO zavrtel turško novinarko

27.06.2024

Slovenski nogometaši so na tretji tekmi evropskega prvenstva še tretjič zapored remizirali, s tem pa dosegli zgodovinsko uvrstitev. P

Vozniki, da slišimo vaše razmišljanje - Čemu je namenjen tale gumb v AVTOMOBILU?

24.08.2021

Večina izmed vas pozna gumb na armaturni plošči, zadolžen za aktivacijo notranjega kroženja zraka. Žal večina tega gumba ne zna uporabljati oz.

X
PRIDRUŽI SE NAM!