V ŽIVO!

SKUPINSKO POSILJEVALI DEKLE NA LADJI: Namesto mirnega šolskega izleta je stopila v pravo NOČNO MORO

S sošolci je zapustila Civitavecchio, da bi en teden preživela na križarjenju na ladji, ki je plula med Italijo, Španijo in Francijo.

A potovanje se je za dijakinjo rimske srednje šole spremenilo v nočno moro.

Skupinsko posilstvo, ki se je zgodilo v noči iz sobote na nedeljo med plovbo iz Marseilla proti Genovi, so potrdili zdravniški pregledi, pa tudi posnetki kamer.

 
 
 

18-letnica iz Rima je bila med zaključnim šolskim izletom na križarki MSC Seaside žrtev množičnega posilstva.

V noči med 17. in 18. majem je dekle srečalo skupino Francozov, ki so se vkrcali v Marseillu.

Med večerom so fantje, po pripovedovanju mlade Rimljanke, začeli plesati z njo na palubi ladje in ji ponujali različne koktajle, "da bi ji povzročili alkoholiziranost", poroča iltempo.it.


 

Ko je bila ura že čez dve zjutraj, jo je eden od fantov z izgovorom odpeljal v svojo kabino, jo takoj porinil na posteljo in jo na silo slekel.

Poskusi deklice, da bi se rešila in pobegnila iz sobe, so bili neuspešni: mladenič ji je med nasiljem preprečil kričanje.

Na podlagi ugotovitev genovskih preiskovalcev so drug za drugim vstopali v kabino njegovi prijatelji in izmenično posiljevali dekle približno 45 minut.

Francozom očitajo tudi oteževalne okoliščine, da so dejanje storili z uživanjem alkoholnih substanc, ker so mladenki že prej ponujali alkohol, da bi jo spravili v stanje alkoholiziranosti in zmanjšano sposobnost reagiranja.


Ko je dekletu končno uspelo pobegniti iz kabine, je v stanju šoka spolni napad takoj prijavila; poveljnik križarke je nemudoma poklical mejno policijo.

Ladja s štiri tisoč potniki je bila za 24 ur zaustavljena v genovskem pristanišču, da bi lahko preiskovalci opravili preiskave, vključno z analizo videonadzornih kamer, ki je navedbe dekleta potrdila.

Po začetnih preiskavah je državna tožilka odredila aretacijo treh odraslih in prijavo za mladoletnega posiljevalca.

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Slovenski navijač v prenosu v ŽIVO zavrtel turško novinarko

27.06.2024

Slovenski nogometaši so na tretji tekmi evropskega prvenstva še tretjič zapored remizirali, s tem pa dosegli zgodovinsko uvrstitev. P

Ženska, ki je napovedala 9/11, ISIS in mnogo več... Ima slabo novico glede Donalda Trumpa!

22.11.2016

Upamo, da tale ženska ne ugane nič več! Verjetno ste že slišali za Babo Vango kajne? Njeno pravo ime je Vangelia Pandeva. Pravilno je n

´Kemoterapija ubija človeka, ne raka!´ - trdi zdravnik!

07.03.2017

"Kemoterapija ubija človeka, NE raka trdi Dr. Hardin B. Jones. Kot poroča bivši profesor medicinske fizike in fiziologije univerze v Kali

Če na tej sliki najdete 2 mački - potem ste genij!

21.10.2017

Ste? Puzle in uganke obožujete vsi bralci Megasveta, zato je ta še toliko bolj zanimiva. Damo stavit, da ste tudi vi en od takih, ki obožu

Mami je poslal fotografijo svoje punce, a ni se zavedal da je ozadje sramotno!

13.03.2018

Ni opazil, da se na fotografiji kaže nekaj sramotnega... Napake so človeške, to vemo prav vsi. Paziti moramo tudi na najmanjše stva

Galerija dokazov, da je Avstralija PEKEL za vse tiste, ki ne marate kač

28.06.2017

Če ste panični poleg kač, boste morali Avstralijo spustiti iz vaših potovalnih načrtov. V Avstraliji živi več kot 140 vrst kač. Tam živi k

X
PRIDRUŽI SE NAM!