V ŽIVO!
Športnica Ja res je zelo dobro povedal in dal pameten nasvet samo nič se ni to prijelo nikogar...na žalost...😢😢😢
Urska Kemoterapija ubija cloveka. Moja mama je imela raka trebusne slinavke. In kemoterapijo zelo slabo prenasa. V 4 mesecih je uspela dobiti samo 4 kemoterapije. Ker za kaj vec nima izvidov. Ker jo totalno unici-psihicno in fizicno. Vmes je dobila tudi sepso in je morala urgentno v bolnico. Jo pa caka se 13 kemoterapij. Jaz poznam ljudi,ki so se z alternativnim zdravljenjem resili raka brez kemoterapije. Kemoterapija je strup,ki unicuje psiho in telo. V svetu ze imajo naravno zdravilo,samo ga Slovenija se ni prevzela ali pa ga ne ponudijo. Poznam pa ogromno ljudi,ki so kljub kemoterapiji umrli v zelo kratkem casu.
moja rajka ce imajo boljso robo kokr sm jo js kadiu jim kupim usem 1kg
dragica Ne bom se delala pametne, edino kar me moti je, da je nekdo zapisal, da je original dunajc iz govejega mesa, kar pa ni res. Original dunajc, je iz teletine, kakor prav vsi zrezki, od naravnega, pariškega, ljubljanskega in tako naprej, ker če bi bil iz govejega mesa, bi priprava zreska in pečenja le tega bila precej daljša, pa še sočnost in okus izgubi pri podaljšani pripravi, zato tudi ocvrt zrezek po dunajsko iz drugih vrst mesa ni dunajc ampak ocvrt zrezek po dunajsko....
Drejčo Pa to ko daš v zmrzovalnik nastane tak losjon in ga par mililitrov raztopiš v rokah/dlaneh,potem pa naneseš na obraz.
D Kot pravi velenjcan...tukaj se vsi zgrazate,doma pa pecete dunajca in pomfri.Dejstvo je,da na svetu bo vedno en kup slabe ponudbe,ne samo iz podrocja prehrane in ponudbakahko obstaja le,ce je za njo povprasevanje.Nima veze,ce tukaj pljuvate pozem pa za vikend otroke odpeljete na happy meal in igrala,da imate mir.
matjaž kot marsikdaj : iz celotnega članka iztrgan odlomek, ki ustreza nasprotnikom vsega kar vsaj malo vonja po uradni medicini in ponuja Koren Lečen ( čudežna semena in napitke) za vse bolezni tega sveta.
Katarina Kje se ga dobi ...cena???
Barni Res je, kemija ni vedno zdrava. Lahko pa pomaga. Tudi zelišča niso vedno zdrava! Obstajajo zelišča in rastline, ki se uporabljajo za zdravilo a so lahko tudi smrtno nevarna!
Teja Tukaj https://foldimate.com/

Tale fantek napiše pismo Obami, da naj pripelje Sirskega fanta, da bi živel z njim

Pismo, ki je navdušilo internet. ❤

 

Pismo, ki ga je ameriški fantek poslal kar predsedniku Baracku Obami v katerem je vprašal ali lahko vzame begunce v svojo hišo je postalo viralno po spletu. Mali Alex se je odločil, da bo napisal pismo Obami, ko je videl Sirijskega 5 letnega fantka, ki je bil prekrit s prahom in krvjo, ko so bombardirali njihovo hišo in vse okoli njih. To je napisal...

 

 

"Dragi predsednik Obama, se spomnite fantka, ki so ga v Siriji pripeljali v bolnišnico? Lahko prosim greste in ga pripeljete v našo hišo? Parkirajte pri vhodu ali na začetku ulice in mi ga bomo pričakali z rožicami in baloni. Mi mu bomo dali družino in on bo postal moj bratec. Moja mlajša sestrica Catherine bo lovila metulje in druge žuželke zanj. V šoli imam prijatelja Omarja, ki je prav tako iz Sirije. Predstavil mu bom Omarja in takrat se lahko skupaj igramo."

"Povabili ga bomo na rojstnodnevne zabave, on pa nas bo učil njihovega jezika. Mi ga bomo učili angleščine, kot smo to naredili s fantkom Aotom, ki je iz Japonske. Prosim povejte mu, da bo njegov bratec Alex, ki je prav prijazen fantek, kot on. Če nima nobenih igračk, mu bo Catherine odstopila njenega modrega zajčka Teddyja, jaz pa mu bom odstopil moje kolo in ga naučil, kako se voziti z njim. Naučil ga bom tudi matematike. Najlepša hvala. Veselim se njegovega prihoda! Alex, šest letni fantek. "

 

 

Barack Obama je to pismo prebral v New Yorku, nato pa povedal:"Človečnost, ki ga morda ima otrok ni bila naučena, da bi bila cinična ali boječa se drugih ljudi zaradi drugih prostorov, iz katerih prihajajo drugi ljudje ali barve kože in religije. Tudi vsi mi bi morali tretirati druge tako kot on. To bi se morali naučiti od Alexa." 

Poglej si še

Na naslovnico

Pred spanjem je posnel tole fotografijo. Ampak naslednje jutro tega ni pričakoval!

03.12.2016

Večer pred spanjem posnel fotografijo. Ko je vstaj zjutraj... Zima je tu in že kar nekaj časa se sprašujemo, ali bo letos bolj mrzla k

Oprala si je obraz s to mešanico, njena hčerka pa ni mogla verjeti njenim očem, saj je izgledala mlajša kot ona. Nasvidenje gube in akne!

04.02.2017

Tale doma narejena krema dela čudeže! Peteršilj je bogat z minerali in vitamini, vsebuje pa tudi esentialna olja z magnezijem in kalijem.

Starša sta mislila, da ni nič resnega, ampak ko sta malčka pripeljala k zdravniku, so ti bili šokirani, ko so videli kakšno barvo dobiva otrok!

24.01.2017

Josh Roberts in njegova punca Katelyn Galea sta bila najsračnejši par ko sta dobila otroka. Njun sin Archie je postal zvezda družine.

37 slik, ki jih lahko razumeš le, če si odrasel v Sloveniji!

21.12.2016

Naše otroštvo, v Sloveniji Se še spomnite bombonov 505, ali pa starega pingu soka in debelih, velikih mobitelov? Kaj pa pr

Mati je svojega otroka brez da bi kdajkoli prenehala, ko je malček kričal in trpel... Ko so videli otroka...

01.09.2017

35 letna Stephanie Smith imela sina Isaiaha. Ko je bil otrok rojen, je bilo njegovo celo življenje napolnjeno z ljubeznijo. Vse to pa skupaj ni t

Vsa farmacevtska podjetja nam želijo prikriti sadje, ki uničuje rakaste celice! Vsi bi morali vedeti o tem sadju!

07.03.2017

Nešteto znanstvenikov trdi, da tole sadje zdravi raka! Kaj je lahko boljšega, kot to, da je bilo najdeno sadje, ki je 10 tisoč kra

X
PRIDRUŽI SE NAM!