V ŽIVO!
Larisa Kavo pijem že ves čas. Jo imam rada a vendar ne vem točno v čem mi koristi.. ker mi kljub temu da jo pijem že 35 let , ni preprečila diabetesa tipa 2. Tu definitivno ne drži. Pomaga pa pri tistih ki imajo težave s odvajanjem blata. A moram reči, da če tudi jo spijem pozno, še vedno spim, in kljub popiti kavi zeham. Vseeno pa je njen vonj po kuhani kavi - božanski :D
Rajkoakoko Jaz je ne pijem več kot 25 let in samo nekdo, ki pristaja na take študije, katere financirajo proizvajalci, lahko poje tako slavo kavi in govori o močnejših antioksidantskih učinkih kot pa so v sveži doma pridelani zelenjavi, sadju, stročnicah in žitaricah!
Clivija12 Dragi moji,danes je vse drugace. Jaz sem svojemu sinu dala zadnji dinar in zdaj ko je dobo lepo sluzbo me niti ne pogleda. A bi si mi upali v nasih letih svojim starsem kaj takega narediti in njim grde besede povedati. Jaz ne,pa sem oba imela v postelji,oce parkinsonovo,mama z rakom. Pa mi je mladost bila tezka in siromaska. Kam pelje danasnjo mladino?
Jeby Wetter Itak, da je tako. Spet se sami napihnjeni samovšečneži oglašate. Grdi ste pa bedni. Požri pico pa pir pa bod dec ne pa ena napihnjena obična pička.
Rajko Jagić Star sem čez 80 l. Kavo popijem iz potrebe, namreč imam zamegljen vid in se mi moti v glavi. Po zaužitju kave se mi opisano izboljša.
Mojca Kavo pijem ker imam nizek pritisk in sploh mi je všeč njen vonj. Bosanska je zakon.
matilda megasvet! vaš e-mail sploh ne deluje! le koga nategujete? ali pa drugi - veste kam jim pisati? ker tale info@megasvet.si ne deluje! najbrž dobivajo toliko negativnih mailov, da so raje onesposobili mail. sramota!
Nada Kavo pijem že več kot 60 let.Odkar obstaja Bar kava pa pouje l kilogram vedno z menoj ko se odpravim na ta ali oni ontinent..Ja tudi moja skodelica l đezvica in 80 let nisem potrebovala zdravnika...
Boris Prejac Pa na Hrvatskom: 4 litara sirčeta 500 g soli 60 ml.sapuna Sve dobro promučkati,staviti u špricu.Travu tretirati u vrućem vremenu.
Dragica Basile Se strinjam.Babice dajejo svojim vnukom toplino, mehkobo , nežnost.z branjem pravljic pa odkriva skupaj z vnuki nov svet, pridobivajo nove informacije, znanje ipd.

Njenega učenca so maltretirali, nato pa je ta učiteljica naredila nekaj in šokirala cel svet!

Sporočilo, ki ga moramo deliti z ljudmi!

 

8 letnega fanta so maltretirali v šoli, ker je nosil torbo s ponijem. Takšna nadlegovanja so precej pogosta, problem pa je ta, da šola pogosto ignorira takle probleme. Nekaj pa obstaja tudi dobrih zgodb. Ena od teh je tale učiteljica, ki je poskušala naučiti svoje učence pomembno stvar, ki danes kroži po spletu... 

 

Vir:Facebook

 

"To jutro, sem se odločila ustaviti v trgovini in kupiti dve jabolki. Med poukom prvošolcev, sem povedala, da se bomo učili nekaj novega.

Pokazala sem njim jabolko in njim povedala naj naredijo seznam razlik in podobnosti. Jabolki sta bili podobni, imeli pa sta tudi podobno obliko.

Ena je bila malo večja in bolj sijoča, to pa je bila tudi edina razlika. Dvignila sem manjšo jabolko, ki je bilo malo razbarvano in manjše.

Rekla sem:"Kakšna groza! Tale jabolka je ogabna!" Vrgla sem jo na tla. Otroci so me gledali, kot če bi bila lačna.

Nekateri od njih so se neudobno smejali, drugi so mislili, da se mi je zmešalo."

 

Vir:Facebook

 

"Potem pa sem jo pobrala gor in jo ponudila otroku poleg mene. "Ni to nora jabolka? Moral bi jo užaliti in narediti tole.

Še enkrat sem jo vrgla dol. Sedaj jo daj sošolcu poleg tebe. Mislili so, da morajo žaliti jabolko in biti nesramni.

Govorili so:"Sovražim tvojo lupino, imaš grozno rdečo barvo. Morala bi biti polna črvov." Ko je jabolka obšla vse otroke, je prišla nazaj v moje roke.

Sočutje sem čutila do tega sadja, ampak nadaljevala sem. Znova sem obe jabolki dvignila v zrak in želela, da napišejo razlike in podobnosti.

Znova ni bilo prevelike razlike, čeprav je večkrat padla na tla. Vzela sem desko in razrezala večjo in lepšo. "

 

Vir:Facebook

 

"Vsi so vzdihovali, ko so videli tole sijočo sladko jabolko. Potem pa sem začela rezati še manjšo in poškodovano jabolko, ki je imelo črne pike v notranjosti od padcev.

Pri tej jabolki so se otroci zgražali, noben je ni želel poskusiti. Rekla sem njim:"Ali nismo tu vsi prisostvovali izgledu te jabolke? Zakaj je sedaj nebi pojedli?"... Prav vsi so utihnili...

 

Vir:Facebook

 

"Poglejte otroci, to počnemo prav vsi mi, ko žalimo druge osebe. Oseba, ki ji škodujemo na tak način, dobi modrice znotraj, prav tako kot tale jabolka.

Z našim grdim obnašanjem in žaljenjem, dobi oseba vedno več modric. Tole počnemo drug drugemu (pokazala je na jabolko).

Nikoli še nisem videla, da bi moji učenci dojeli kaj tako hitrega. Za njih je bilo to nekaj resnega... Nekateri so jokali in se smejali.

To je bila zelo emocionalna ura. Mnogi od njih so me celo objeli, saj je njihova učiteljica razumela težavo, ki jo nekateri imajo." 

 

Vir:Facebook

 

Maltretiranje je velik problem, problem, ki ga včasih ne opazijo niti starši, prav tako pa tudi učitelji ne.

Delite tole zgodbo učiteljice med prijatelje in družino ter jih ozaveščajte o tem... 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Najboljši piščančji fileji pripravljeni v pečici, ki vas bodo navdušili

14.01.2017

Piščančje fileje lahko naredite na ogromno načinov. Ko boste poskusili z našim receptom, si boste oblizali vsak vaš prst.

30 trikov za naslednje čiščenje. Nisem vedel, da je lahko čiščenje hiše tako enostavno

04.01.2016

Z malo inteligence imajo pametni ljudje ideje s katerimi bo čiščenje hiše postalo enostavno. 1. Srebrni pribor se čisti praktično s

Vozniki na počitnicah PAZITE: Nova tehnika ROPA!

02.08.2016

Rop pri avtocestah... Verjetno vas je večina takih, ki greste na morje ponoči, ko se promet malo sprosti pa še vroče ni. Potem pa z mo

28 fotografij, ki jih boste mogli pogledati vsaj 2krat, da jih boste razumeli!

16.03.2016

Testirajte samega sebe in poglejte ali ste iz pravega testa. Ustavite se malo dlje časa in si oglejte naslednjo fotogalerijo v miru... Več s

Ne potrebujete kemikalij, da bi se znebili trave in plevela! Uporabite tole 100% naravno sredstvo proti pleveli in travi!

24.07.2017

Efektivna formula! Ste se naveličali plačevati za drage kemikalije za uničevanje nadležne trave? Zaradi kemikalij nas je vedno strah zdravja na&s

Družina živi v mikro domu, ki meri komaj 16 kvadratnih metrov... Srečni so!

08.02.2017

Tale hiška meri 4x4m in v njej živi štiri članska družina. V tej hiši je dnevna soba, spalnica, kopalnica in majhen balkonč

X
PRIDRUŽI SE NAM!