V ŽIVO!
sine1965 kje je zdej hitler me zanima če bi upal kaj rečt sesekat ga čebulo
Alba Pozdravljeni! Tudi jaz imam oba pogoja za pokojnino in sem dobila 397.50 € Komu mar kako boš preživel!! Mladi dobijaju socijalno pomoč in nikoli niso delali ,zakaj pa bi! Zakaj ni tako v Švici! Tam je vse poštimano! lep poz ..
rudolf Jajca odrezat.Pa naj potem piska.
Damjan "Kaznil...."????? Pa keri idioti to pišejo.....
Margareta Žalostno dobrota je sirota bil in ostane.... Nas je 6 otrok vsem 5 so starši financirali poroko jas sem bila 3 otrok,ko sem se poročila sem sama morala financirati poroko...počutim se manj vredno...že kot otrok me nista pokazali zaželjenega otroka vse sem bila samo ne ljubi otrok,kot 2 sestre pred mano, dvojčka sestra in brat za mano in zadnji otrok najmlajša sestra vsem je torto pekla za roj,dan jas nisem dobila nikoli nič...sedaj pa živim doma v isti hiši ločeni vhod...žalostno ali resnično...še vedno nisem,kot ostali😥💔
Robert Rok!!!...če te motijo kamijoni po cesti potem si pojdi sam iskat banane v Luko Koper...pa vse ostalo kar kupuješ tudi...tam si boš lahko tudi avto natankal...tele neumno!!!
Slavko Nalprej naj se ta novinar ali kaj že je, NAUČI PISATI!!!!! "nebi" se po slovensko piše "ne bi"! Vsebinsko prispevek ni vreden niti pljunka, kaj šele odgovora! Sliko je novinar najbrž posnel na dopustu v eni od turističnih oaz, zato, da zdaj lahko širi meglo, ki se dviga iz glav židovskega nadnacionalnega bančnega kartela (Babilonskih Kabalistov)!
Miran Takšnih zgodb je veliko.Izkoriščanje ...izkoriščanje...in ne na koncu nobene zahvale.Obup od pokvarjenega naroda.
Zofija Res je takšnih zgodb še in še, zapomni si g. Očim, ko bo v neskončni stiski, se bo spomnila zakaj je tako, takrat pa ji naj bo tako hudo, kot je tebi zdaj, še to, nisi edini v tej zgodbi, zato močno sočustvujem z teboj, zelo dobro si pa zadevo speljal, lepše nisi mogel in tudi kaj drugega si nista zasližili! Hval za razumevanje!
Bostjan Kje se dobijo te mucke in koliko stanejo?

Njenega učenca so maltretirali, nato pa je ta učiteljica naredila nekaj in šokirala cel svet!

Sporočilo, ki ga moramo deliti z ljudmi!

 

8 letnega fanta so maltretirali v šoli, ker je nosil torbo s ponijem. Takšna nadlegovanja so precej pogosta, problem pa je ta, da šola pogosto ignorira takle probleme. Nekaj pa obstaja tudi dobrih zgodb. Ena od teh je tale učiteljica, ki je poskušala naučiti svoje učence pomembno stvar, ki danes kroži po spletu... 

 

Vir:Facebook

 

"To jutro, sem se odločila ustaviti v trgovini in kupiti dve jabolki. Med poukom prvošolcev, sem povedala, da se bomo učili nekaj novega.

Pokazala sem njim jabolko in njim povedala naj naredijo seznam razlik in podobnosti. Jabolki sta bili podobni, imeli pa sta tudi podobno obliko.

Ena je bila malo večja in bolj sijoča, to pa je bila tudi edina razlika. Dvignila sem manjšo jabolko, ki je bilo malo razbarvano in manjše.

Rekla sem:"Kakšna groza! Tale jabolka je ogabna!" Vrgla sem jo na tla. Otroci so me gledali, kot če bi bila lačna.

Nekateri od njih so se neudobno smejali, drugi so mislili, da se mi je zmešalo."

 

Vir:Facebook

 

"Potem pa sem jo pobrala gor in jo ponudila otroku poleg mene. "Ni to nora jabolka? Moral bi jo užaliti in narediti tole.

Še enkrat sem jo vrgla dol. Sedaj jo daj sošolcu poleg tebe. Mislili so, da morajo žaliti jabolko in biti nesramni.

Govorili so:"Sovražim tvojo lupino, imaš grozno rdečo barvo. Morala bi biti polna črvov." Ko je jabolka obšla vse otroke, je prišla nazaj v moje roke.

Sočutje sem čutila do tega sadja, ampak nadaljevala sem. Znova sem obe jabolki dvignila v zrak in želela, da napišejo razlike in podobnosti.

Znova ni bilo prevelike razlike, čeprav je večkrat padla na tla. Vzela sem desko in razrezala večjo in lepšo. "

 

Vir:Facebook

 

"Vsi so vzdihovali, ko so videli tole sijočo sladko jabolko. Potem pa sem začela rezati še manjšo in poškodovano jabolko, ki je imelo črne pike v notranjosti od padcev.

Pri tej jabolki so se otroci zgražali, noben je ni želel poskusiti. Rekla sem njim:"Ali nismo tu vsi prisostvovali izgledu te jabolke? Zakaj je sedaj nebi pojedli?"... Prav vsi so utihnili...

 

Vir:Facebook

 

"Poglejte otroci, to počnemo prav vsi mi, ko žalimo druge osebe. Oseba, ki ji škodujemo na tak način, dobi modrice znotraj, prav tako kot tale jabolka.

Z našim grdim obnašanjem in žaljenjem, dobi oseba vedno več modric. Tole počnemo drug drugemu (pokazala je na jabolko).

Nikoli še nisem videla, da bi moji učenci dojeli kaj tako hitrega. Za njih je bilo to nekaj resnega... Nekateri so jokali in se smejali.

To je bila zelo emocionalna ura. Mnogi od njih so me celo objeli, saj je njihova učiteljica razumela težavo, ki jo nekateri imajo." 

 

Vir:Facebook

 

Maltretiranje je velik problem, problem, ki ga včasih ne opazijo niti starši, prav tako pa tudi učitelji ne.

Delite tole zgodbo učiteljice med prijatelje in družino ter jih ozaveščajte o tem... 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Sosedo je opozoril, da iz njene hiše prihajajo grozni kriki - Poglejte si, kaj je kamera posnela, ko jo je skrila v hiši!

04.09.2018

Hčerka je najela medicinsko sestro, da bi olajšala življenje svoji 94 letni babici. Sama ni mogla biti neprestano pri babici, ki je trpela

LEDENA SMRT: Ostala je zaklenjena v hladilnici, življenje ji je rešila samo ena stvar!

06.06.2016

To vam bo morda rešilo življenje... Vzemite si minuto. Ne bo vam žal! Lejla je delala v veliki tovarni mesa. Nekega dne je odšla v

Tale zvarek naredi, da iz vaših pljuč odstrani grd kašelj in pekoč občutek. In le v eni noči. Recept je tudi za otroke.

22.09.2016

Pozabite agresivna zdravila. Tole lahko naredite doma! Prehladi so manjše bolezni, ki pa so prav tako še kako nadležne. Mnogo j

Ustrelil je posiljevalca svoje hčerke in dobil 40 let zapora. Ne boste mogli verjeti, kaj se je nato zgodilo!

28.02.2017

Ni se mogel sprijazniti, da je bil moški, ki je posilil njegovo 8 letno hčerko na prostosti. Julia Maynor je skozi njena mladostni&scaron

V 90-ih je praznila ulice: Tako izgleda ESMERALDA danes!

12.09.2016

Ko je bila na sporedu Esmeralda, se je življenje za večino ljudi ustavilo! Leticia Calderon je bila glavna igralka v seriji Esmeralda, ki je v 9

2 tableti za pomivalni stroj dajte v pralnega! Obžaloval sem, ker tega nisem vedel prej

16.03.2018

Vaša oblačila nimajo svežega vonja? Razlog za to obstaja! Delo pralnega stroja je ta, da naša umazana oblačila spremeni v čista in d

X
PRIDRUŽI SE NAM!