V ŽIVO!
Jozica kogler Res lepa gesta
VANJA Prelepa dojenčica
Evita Je pa žalostno, da se objavljajo prispevki, ki so najbrž, kar gre sklepati iz slovničnih napak, prevedeni s pomočjo google translate.
mirela seveda, smiselno bi bilo po petdesetem delat polovični del. čas, saj realno kondicija upada ne slepimo se, za vrati pa čaka in čaka mladina polna idej in elana, kondicije pa itak. Ti relativno še mladi pa bi polnili že lonček, ki bi iz njega jemali po pedesetem za ostale štiri ure do polnega urnika
Uros 2 evra espana 1999
Nejc To pa po tebi k si taka mati- sodeca po zaljivemu komentarju
Mimi To ni res!moj je brcal,da nisem mogla nic....danes ima 1.95 višine,in 65kg,za delo nikako...švohen
Športnica Oh jaz sem več kod 10 let prestara pa helikopterja tudi ne znam voziti...tako da žal...😁😁😁
marjan in kako se potem pripravek uživa v kakšni količini in kdaj???
Levinja Draga Mimi! Tvoj otrok je lahko zelo močan,kljub malim kilam. Moj dedi je bil velik in imel je zelo malo kil. Niso ga želeli sprejeti v službo,ampak so ga vseeno. Najprej so mu dali metlo,ker so se bali da se bo zlomil,nato so ga dali za stroj,na koncu je pa vozil granika. Tako,da jim je dokazal da je močan,čeprav je bil suh kot zobotrebec. Moj sin pa je tudi zelo močan,čeprav je zelo suh. Tako,da ni vse v kilah. To je samo odvisno koliko imaš mišice utrjene in kako stvar dvigneš. Če dvigneš stvar s križom ga lažje dvigneš. Če pa sam z rokami se pa lahko ful matraš. Vsak bi moral svojo telesno težo dvigniti.

Moški se ne moremo upreti 13 ženskim lastnostim. Katerim?

Kakšna je privlačna ženska?

 

In zakaj se dogaja, da so včasih manj lepa dekleta deležna moške pozornosti, medtem ko so lepotice same? Tukaj je 13 ženskih lastnosti, ki se jim moški nikakor ne morejo upreti.

 

Vir:Facebook

 

Samozavest

Če ženska verjame, da se ji moški ne morejo upreti, potem bo osvojila svet. Ženska, ki je s svojim videzom zadovoljna, ima veliko boljše možnosti, da bo pri nasprotnem spolu sprejeta kot lepotica. Samozavestne ženske niso v javnosti nikoli kritične do sebe, izžarevajo pa seksapil.

Ženstvenost in ranljivost

Moški dajejo prednost ženstvenim, nemočnim dekletom, ki dovolijo moškim, da so moški – da pridobijo njeno naklonjenost, da skrbijo zanjo, da odgovarjajo na njene klice na pomoč –, vse to jih postavlja v njihov naravni element, ko se počutijo močne. A  pomembno si je zapomniti, da bo pretirana nemoč moškega le razdražila.

Prijaznost

Dobrosrčnost, skrbnost in zmožnost odpuščanja – te stvari so značilne za resnično lepe ženske. Biti sposoben videti dobro v vsaki situaciji, gledati na svet s prijaznimi očmi, ljubiti in biti zmožen empatije – to so lastnosti, ki delajo dekleta privlačne ne glede na videz. Prijaznost in dobrota sta za moške, ki iščejo življenjsko partnerico, najbolj pomembni.

 

Vir:Facebook

 

Neodvisnost

Moške očarajo ženske, ki imajo namen. Resnično privlačne ženske vedo, kaj hočejo. Ko se soočajo s težavami, časa ne zapravljajo za valjenje krivde na druge. So gospodarice svoje usode in to je tisto, kar jih naredi zanimive in prijetne.

Zmožnost, da živijo za tukaj in zdaj

Ženske, ki vedo, kako živeti tukaj in zdaj, so resnično prisotne v svojem življenju in uživajo v vsakem trenutku. Moški uživajo v družbi nekoga, ki se sprejema in je hvaležen za življenje, ne glede na to, kaj prinaša. Vitalnost, optimizem, sposobnost, da se upre skušnjavi kritiziranja drugih – to so lastnosti, ki prinašajo pozornost in ljubezen.

Občutek za oblačenje

Dobro urejene in lepo oblečene ženske poznajo svoje najboljše značilnosti, ki jih poudarijo in tako vedno naredijo vtis. Moškim je vseeno, če ženska oblačila sledijo najnovejšim modnim trendom, opazijo pa, če obleka idealno objame ženske obline.

Dobra gostiteljica

Dobra gostiteljica je visoko na seznamu lastnosti, ki jih moški pri ženskah najbolj cenijo. Ženska, ki zna kuhati in poskrbeti, da je hiša urejena, lahko moškega zapelje s posebno atmosfero topline in udobja. Nasprotnemu spolu namreč takšna ženska predstavlja pojem sprostitve in mirne sreče.

Sposobnost za sprejemanje sreče

Moški ne marajo žensk, ki se hitro razburijo in so vedno nezadovoljne, ali pa žensk, ki mislijo, da so jih drugi dolžni osrečiti. Odprtost do sreče, cenjenje ljudi, ki jih poznamo, iskanje pozitivnih plati življenja – vse to nas spremeni v svetlo osebo, ki si jo vsakdo želi v bližini.

Radovednost in zanimanja

Eden od najzanesljivejših načinov, s katerimi lahko osvojimo moško srce in um, je gotovo resnično zanimanje za vse vidike njegovega življenja. Prikaz naravne in iskrene simpatije nikoli ne bo podcenjena. Istočasno pa se privlačna ženska ne boji spregovoriti o lastnih željah – pa naj bo to pri kuhi ali pa pri seksu.

Komunikacijske sposobnosti

Moški iščejo družbo odprtih, družabnih žensk, s katerimi se lahko zapletejo v zanimiv pogovor. Resnično zapeljiva ženska je duhovita, ampak se ne zapleta. Vedno pokaže resnično zanimanje za vse, kar ima sogovornik za povedati, kar mu daje občutek, da je pameten, iznajdljiv ter občudovanja vreden. Ženska, ki zna poslušati, je vedno zaželena spremljevalka.

Vir:Facebook

 

Eleganca

Geste privlačne ženske so lahkotne in ljubke. Ima idealno držo in privlačen korak, njeni gibi govorijo o samozavesti in zadovoljstvu z lastnim telesom. Način, kako se med hojo ziba z boki, ima na nasprotni spol hipnotični učinek.

(Na)smeh

Nasmejane ženske z dobrim smislom za humor imajo veliko boljše možnosti, da osvojijo moškega. Sijoč nasmeh ni le znak veselja – prav tako izraža energijo in vitalnost. Če moški pogleda v oči vesele ženske, potem v njih vidi obljubo užitka in sreče.

Naravnost in iskrenost

Kakršnakoli pretvarjanje odbija. Resnično privlačna ženska je naravna, odprta in brez kompleksov. Moške privlači njena iskrenost. Nikoli se ne pretvarja, da ima zmagovalne lastnosti.

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Ustrelil je posiljevalca svoje hčerke in dobil 40 let zapora. Ne boste mogli verjeti, kaj se je nato zgodilo!

28.02.2017

Ni se mogel sprijazniti, da je bil moški, ki je posilil njegovo 8 letno hčerko na prostosti. Julia Maynor je skozi njena mladostni&scaron

Vegetarijanski par posvoji brokoli, ker nočeta, da bi sin bil iz mesa in krvi

08.01.2018

Kaj? Mario Bostez in Irene Sancho iz Seville, sta posvojila brokoli, ki izvira iz Japonske. Vegetarijanca sta morala premagati birokratske zahtev

Miniaturni heroj. Tale deček ima 7 mesecev in je tako majhen, da nosi obleko za lutke in igrače

22.11.2016

Star je 7 mesecev in tehta le 450 gramov. A kaj je največje? Njegovo srce Matthew Riddle se je rodil pri 7 mesecih. Tehtal je le 450g. Po

Pred spanjem je posnel tole fotografijo. Ampak naslednje jutro tega ni pričakoval!

03.12.2016

Večer pred spanjem posnel fotografijo. Ko je vstaj zjutraj... Zima je tu in že kar nekaj časa se sprašujemo, ali bo letos bolj mrzla k

Slovenska legenda napisala pismo Goranu Dragiću - nekaj kar morate prebrati! 😉

21.09.2017

Poklon do neba! Goran Dragić je bil več kot zasluženo MVP letošnjega Evropskega prvenstva v košarki. Naši fantje so si zaslu

Moški je namestil skrite kamere, ker je mislil, da njegova čistilka počne nekaj čudnega v njegovem stanovanju...

13.01.2017

Le kaj je počela? Moški je zaradi velikega števila potovanj najel svojo hišno pomočnico. Dobil je občutek, da se njegova s

X
PRIDRUŽI SE NAM!