Moški se ne moremo upreti 13 ženskim lastnostim. Katerim?

Kakšna je privlačna ženska?

 

In zakaj se dogaja, da so včasih manj lepa dekleta deležna moške pozornosti, medtem ko so lepotice same? Tukaj je 13 ženskih lastnosti, ki se jim moški nikakor ne morejo upreti.

 

Vir:Facebook

 

Samozavest

Če ženska verjame, da se ji moški ne morejo upreti, potem bo osvojila svet. Ženska, ki je s svojim videzom zadovoljna, ima veliko boljše možnosti, da bo pri nasprotnem spolu sprejeta kot lepotica. Samozavestne ženske niso v javnosti nikoli kritične do sebe, izžarevajo pa seksapil.

Ženstvenost in ranljivost

Moški dajejo prednost ženstvenim, nemočnim dekletom, ki dovolijo moškim, da so moški – da pridobijo njeno naklonjenost, da skrbijo zanjo, da odgovarjajo na njene klice na pomoč –, vse to jih postavlja v njihov naravni element, ko se počutijo močne. A  pomembno si je zapomniti, da bo pretirana nemoč moškega le razdražila.

Prijaznost

Dobrosrčnost, skrbnost in zmožnost odpuščanja – te stvari so značilne za resnično lepe ženske. Biti sposoben videti dobro v vsaki situaciji, gledati na svet s prijaznimi očmi, ljubiti in biti zmožen empatije – to so lastnosti, ki delajo dekleta privlačne ne glede na videz. Prijaznost in dobrota sta za moške, ki iščejo življenjsko partnerico, najbolj pomembni.

 

Vir:Facebook

 

Neodvisnost

Moške očarajo ženske, ki imajo namen. Resnično privlačne ženske vedo, kaj hočejo. Ko se soočajo s težavami, časa ne zapravljajo za valjenje krivde na druge. So gospodarice svoje usode in to je tisto, kar jih naredi zanimive in prijetne.

Zmožnost, da živijo za tukaj in zdaj

Ženske, ki vedo, kako živeti tukaj in zdaj, so resnično prisotne v svojem življenju in uživajo v vsakem trenutku. Moški uživajo v družbi nekoga, ki se sprejema in je hvaležen za življenje, ne glede na to, kaj prinaša. Vitalnost, optimizem, sposobnost, da se upre skušnjavi kritiziranja drugih – to so lastnosti, ki prinašajo pozornost in ljubezen.

Občutek za oblačenje

Dobro urejene in lepo oblečene ženske poznajo svoje najboljše značilnosti, ki jih poudarijo in tako vedno naredijo vtis. Moškim je vseeno, če ženska oblačila sledijo najnovejšim modnim trendom, opazijo pa, če obleka idealno objame ženske obline.

Dobra gostiteljica

Dobra gostiteljica je visoko na seznamu lastnosti, ki jih moški pri ženskah najbolj cenijo. Ženska, ki zna kuhati in poskrbeti, da je hiša urejena, lahko moškega zapelje s posebno atmosfero topline in udobja. Nasprotnemu spolu namreč takšna ženska predstavlja pojem sprostitve in mirne sreče.

Sposobnost za sprejemanje sreče

Moški ne marajo žensk, ki se hitro razburijo in so vedno nezadovoljne, ali pa žensk, ki mislijo, da so jih drugi dolžni osrečiti. Odprtost do sreče, cenjenje ljudi, ki jih poznamo, iskanje pozitivnih plati življenja – vse to nas spremeni v svetlo osebo, ki si jo vsakdo želi v bližini.

Radovednost in zanimanja

Eden od najzanesljivejših načinov, s katerimi lahko osvojimo moško srce in um, je gotovo resnično zanimanje za vse vidike njegovega življenja. Prikaz naravne in iskrene simpatije nikoli ne bo podcenjena. Istočasno pa se privlačna ženska ne boji spregovoriti o lastnih željah – pa naj bo to pri kuhi ali pa pri seksu.

Komunikacijske sposobnosti

Moški iščejo družbo odprtih, družabnih žensk, s katerimi se lahko zapletejo v zanimiv pogovor. Resnično zapeljiva ženska je duhovita, ampak se ne zapleta. Vedno pokaže resnično zanimanje za vse, kar ima sogovornik za povedati, kar mu daje občutek, da je pameten, iznajdljiv ter občudovanja vreden. Ženska, ki zna poslušati, je vedno zaželena spremljevalka.

Vir:Facebook

 

Eleganca

Geste privlačne ženske so lahkotne in ljubke. Ima idealno držo in privlačen korak, njeni gibi govorijo o samozavesti in zadovoljstvu z lastnim telesom. Način, kako se med hojo ziba z boki, ima na nasprotni spol hipnotični učinek.

(Na)smeh

Nasmejane ženske z dobrim smislom za humor imajo veliko boljše možnosti, da osvojijo moškega. Sijoč nasmeh ni le znak veselja – prav tako izraža energijo in vitalnost. Če moški pogleda v oči vesele ženske, potem v njih vidi obljubo užitka in sreče.

Naravnost in iskrenost

Kakršnakoli pretvarjanje odbija. Resnično privlačna ženska je naravna, odprta in brez kompleksov. Moške privlači njena iskrenost. Nikoli se ne pretvarja, da ima zmagovalne lastnosti.

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

15 rojstnodnevnih tort, ki so razjokale otročke in njim uničile najlepši dan v življenju!

19.06.2016

Katastrofalne so... Za to torto pa res nebi plačal! Predstavljamo vam torte za otroke in njihove rojstne dneve. Katastrofalne torte. Niti pokaza

37 slik, ki jih lahko razumeš le, če si odrasel v Sloveniji!

21.12.2016

Naše otroštvo, v Sloveniji Se še spomnite bombonov 505, ali pa starega pingu soka in debelih, velikih mobitelov? Kaj pa pr

V 90-ih je praznila ulice: Tako izgleda ESMERALDA danes!

12.09.2016

Ko je bila na sporedu Esmeralda, se je življenje za večino ljudi ustavilo! Leticia Calderon je bila glavna igralka v seriji Esmeralda, ki je v 9

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

Mati je svojega otroka brez da bi kdajkoli prenehala, ko je malček kričal in trpel... Ko so videli otroka...

01.09.2017

35 letna Stephanie Smith imela sina Isaiaha. Ko je bil otrok rojen, je bilo njegovo celo življenje napolnjeno z ljubeznijo. Vse to pa skupaj ni t

Pred spanjem je posnel tole fotografijo. Ampak naslednje jutro tega ni pričakoval!

03.12.2016

Večer pred spanjem posnel fotografijo. Ko je vstaj zjutraj... Zima je tu in že kar nekaj časa se sprašujemo, ali bo letos bolj mrzla k

X
PRIDRUŽI SE NAM!