V ŽIVO!
Jožica Njega bi bilo treba tako pretepati,ne pa živali!
Greti Njega pretepsti in za vedno prepoved gojenja živali.
Robi G. Marija sploh nevem kako bi komentiral tale vaš komentar. Kakor to da ste podn od podna. Sem gasilec ki sloni na obeh dveh bregovih. Prostovoljni in poklicni, tako da natančno vem kako stoji situacija. Sploh pa ne vem od kod vam podatek da gasilec zasluži 1400€ neto če pa je bruto plača gasilca z nazivom vodja skupine in z vsemi napredovanji 1680€ bruto to se pravi cca 1050€ neto. Prav tako pa tudi vam g. Martin glede na to da ste napisali da ste prostovoljni gasilec in se pridružujete mišljenju te gospe, vam lahko samo to rečem da v vašem telesu ni niti kanček gasilstva da tako mislite o svojih sotrpinih, ki pač opravljajo ta poklic. Lahko vam zagotovim, da je v slovenij 75% - 80% poicnih gasilcev prav tako prostovoljnih v svojih matičnih društvih, kjer prenašajo znanje in izkušnje na svoje kolege. Tako da gospa M. in gospod M. malo si počistita svoj razum in mišljenje. Z vsem spoštovanje Lp
IVANA Plemenitost v razumu lahko damo svojim otrokom že s spočetjem, nadgradomo z načinom življenja kot dober zgled in oba starša in kvalitetna šola so luč, v katero smer bi bilo treba kreniti mlademu človeku. G.Kean Reeves nam je dal to temo v poduk. Hvala.
nada celo življenje uživam in kuham na svinski masti, ocvirki, mmmm, na sto kil sem pojedla špeha, sama sem naredila salam suhih na tisoče, normalno nisem vse sama pojedla, vratnikov, šunk ne štejem, to le moja hrana, svežih kupljenih zelo malo zaužijem , pa moram potrkat, če bi bila domača svinjina tako škodljiva, bi bila že zdavnaj na onem....... ampak, da se razumemo, tako jem in uživam že celo življennje, to je preko 60 let.
stevo KAKO KUPITI modriček?
majda nikakor zapor si zasluži in naj ostane tam kamor tudi spada
Martin Sem tudi sam prostovoljni gasilec in se popolnoma strinjam z Marijo.
Luka Tale velika slika,je bilo nekaj časa nazaj,da ta fantek ni oče njenega otroka,kar je pokazal DNK test,ker je imela še druge fante.
Marija Pozdravljeni, zgodba ima 2 plati. Večina Slovencev ne loči med poklicnimi gasilci (ki imajo vsako minuto plačano, in to prekleto dobro) ter prostovoljnimi gasilci, brez katerih bi bila situacija žledoloma in drugih ujm praktično neobvladljiva in vse delajo zastonj! Je novinar vprašal, kolikšno neto izplačilo dobijo? 5. stopnja izobrazbe, 3 dnevi na teden delajo (2krat dnevna, enkrat ponoči, ko je statistično najmanj intervencij in lahko spijo)....neto izplačila pa od 1400 eur navzgor! Vprašajte se, koliko pa dobijo s primerno izobrazbo in bistveno zahtevnejšim delom policisti, reševlaci..itd? Pa ostali zaposleni v javni upravi? Preverite koliko intervencij med temi 350 je dejansko intervencij in ne iskanje ključev, pa denarnic po jaških, pa druge neumnosti, ki jih kar beležijo pod intervencije samo zato, da lahko takole jokcajo koliko dela imajo. Za đžabe so vam tile 14 gasilci, ker niti večjega požara ne bi mogli pogasiti, če ne bi SLovenija imela prostovoljnih gasilcev, ki vse delajo zastonj in dejansko rešujejo vse, kar je bilo naštetega v prispevku. Pa nimajo 13 dodatkov na plačo, kot poklicni! LP

Moški se ne moremo upreti 13 ženskim lastnostim. Katerim?

Kakšna je privlačna ženska?

 

In zakaj se dogaja, da so včasih manj lepa dekleta deležna moške pozornosti, medtem ko so lepotice same? Tukaj je 13 ženskih lastnosti, ki se jim moški nikakor ne morejo upreti.

 

Vir:Facebook

 

Samozavest

Če ženska verjame, da se ji moški ne morejo upreti, potem bo osvojila svet. Ženska, ki je s svojim videzom zadovoljna, ima veliko boljše možnosti, da bo pri nasprotnem spolu sprejeta kot lepotica. Samozavestne ženske niso v javnosti nikoli kritične do sebe, izžarevajo pa seksapil.

Ženstvenost in ranljivost

Moški dajejo prednost ženstvenim, nemočnim dekletom, ki dovolijo moškim, da so moški – da pridobijo njeno naklonjenost, da skrbijo zanjo, da odgovarjajo na njene klice na pomoč –, vse to jih postavlja v njihov naravni element, ko se počutijo močne. A  pomembno si je zapomniti, da bo pretirana nemoč moškega le razdražila.

Prijaznost

Dobrosrčnost, skrbnost in zmožnost odpuščanja – te stvari so značilne za resnično lepe ženske. Biti sposoben videti dobro v vsaki situaciji, gledati na svet s prijaznimi očmi, ljubiti in biti zmožen empatije – to so lastnosti, ki delajo dekleta privlačne ne glede na videz. Prijaznost in dobrota sta za moške, ki iščejo življenjsko partnerico, najbolj pomembni.

 

Vir:Facebook

 

Neodvisnost

Moške očarajo ženske, ki imajo namen. Resnično privlačne ženske vedo, kaj hočejo. Ko se soočajo s težavami, časa ne zapravljajo za valjenje krivde na druge. So gospodarice svoje usode in to je tisto, kar jih naredi zanimive in prijetne.

Zmožnost, da živijo za tukaj in zdaj

Ženske, ki vedo, kako živeti tukaj in zdaj, so resnično prisotne v svojem življenju in uživajo v vsakem trenutku. Moški uživajo v družbi nekoga, ki se sprejema in je hvaležen za življenje, ne glede na to, kaj prinaša. Vitalnost, optimizem, sposobnost, da se upre skušnjavi kritiziranja drugih – to so lastnosti, ki prinašajo pozornost in ljubezen.

Občutek za oblačenje

Dobro urejene in lepo oblečene ženske poznajo svoje najboljše značilnosti, ki jih poudarijo in tako vedno naredijo vtis. Moškim je vseeno, če ženska oblačila sledijo najnovejšim modnim trendom, opazijo pa, če obleka idealno objame ženske obline.

Dobra gostiteljica

Dobra gostiteljica je visoko na seznamu lastnosti, ki jih moški pri ženskah najbolj cenijo. Ženska, ki zna kuhati in poskrbeti, da je hiša urejena, lahko moškega zapelje s posebno atmosfero topline in udobja. Nasprotnemu spolu namreč takšna ženska predstavlja pojem sprostitve in mirne sreče.

Sposobnost za sprejemanje sreče

Moški ne marajo žensk, ki se hitro razburijo in so vedno nezadovoljne, ali pa žensk, ki mislijo, da so jih drugi dolžni osrečiti. Odprtost do sreče, cenjenje ljudi, ki jih poznamo, iskanje pozitivnih plati življenja – vse to nas spremeni v svetlo osebo, ki si jo vsakdo želi v bližini.

Radovednost in zanimanja

Eden od najzanesljivejših načinov, s katerimi lahko osvojimo moško srce in um, je gotovo resnično zanimanje za vse vidike njegovega življenja. Prikaz naravne in iskrene simpatije nikoli ne bo podcenjena. Istočasno pa se privlačna ženska ne boji spregovoriti o lastnih željah – pa naj bo to pri kuhi ali pa pri seksu.

Komunikacijske sposobnosti

Moški iščejo družbo odprtih, družabnih žensk, s katerimi se lahko zapletejo v zanimiv pogovor. Resnično zapeljiva ženska je duhovita, ampak se ne zapleta. Vedno pokaže resnično zanimanje za vse, kar ima sogovornik za povedati, kar mu daje občutek, da je pameten, iznajdljiv ter občudovanja vreden. Ženska, ki zna poslušati, je vedno zaželena spremljevalka.

Vir:Facebook

 

Eleganca

Geste privlačne ženske so lahkotne in ljubke. Ima idealno držo in privlačen korak, njeni gibi govorijo o samozavesti in zadovoljstvu z lastnim telesom. Način, kako se med hojo ziba z boki, ima na nasprotni spol hipnotični učinek.

(Na)smeh

Nasmejane ženske z dobrim smislom za humor imajo veliko boljše možnosti, da osvojijo moškega. Sijoč nasmeh ni le znak veselja – prav tako izraža energijo in vitalnost. Če moški pogleda v oči vesele ženske, potem v njih vidi obljubo užitka in sreče.

Naravnost in iskrenost

Kakršnakoli pretvarjanje odbija. Resnično privlačna ženska je naravna, odprta in brez kompleksov. Moške privlači njena iskrenost. Nikoli se ne pretvarja, da ima zmagovalne lastnosti.

 

Komentarji

Napiši komentar

Poglej si še

Na naslovnico

Postavil je zaporo okoli cele njegove hiše. Vsi so se smejali iz njega, ampak dneve pozneje... Se je lahko on smejal iz njih

18.05.2017

V ZDA je moški porabil 8,300 dolarjev, da bi kupil 110 metrov plastičnega materiala za zaščito njegovega doma. Vsi so mislili, da se

Tale filmski igralec je dolgo držal skrivnost. Le po njegovi smrti je prišla resnica na dan

23.09.2016

Ne boste verjeli kaj je naredil Paul Walker. Kyle Upham je dolgo časa služboval v Ameriški vojski. Leta 2004 so ga razpustili. Ni dela

Tale zvarek naredi, da iz vaših pljuč odstrani grd kašelj in pekoč občutek. In le v eni noči. Recept je tudi za otroke.

22.09.2016

Pozabite agresivna zdravila. Tole lahko naredite doma! Prehladi so manjše bolezni, ki pa so prav tako še kako nadležne. Mnogo j

Ustrelil je posiljevalca svoje hčerke in dobil 40 let zapora. Ne boste mogli verjeti, kaj se je nato zgodilo!

28.02.2017

Ni se mogel sprijazniti, da je bil moški, ki je posilil njegovo 8 letno hčerko na prostosti. Julia Maynor je skozi njena mladostni&scaron

Med in kumina - najbolj močan antibiotik iz narave na svetu, niti zdravniki ne znajo pojasniti!

22.10.2018

Se spomnite, ko so govorili, da je med zdravilen, da pomaga pri bolezni? Če dodate še eno sestavino... Ljudje ga pogosto uporabljajo v kuhin

Vsi so se bali dotakniti te mačke, nato jo je nekdo prijel v roke in zgodilo se je nekaj izjemnega...

12.11.2016

Zajokal sem... Ganljiva zgodba moškega, ki je srečal potepuško mucko na poti... "Vsi v našem nadstropju so vedeli

X
PRIDRUŽI SE NAM!