Šla je na maturantski ples s fantom, ki ima Downov sindrom ampak tega ni nikakor pričakovala!

Vprašali so me ali bi šla na maturantski ples s fantom, ki sliši na ime James.

 

Rekli so mi da ima Downov sindrom in da nihče noče iti z njim. Takoj sem privolila in šla z njim. "Spomnim se, da me je njegova mama klicala in se jokala, ko se mi je zahvaljevala. Hotela mi je kupiti obleko in urediti frizuro in ličenje. Rekla sem ji, da naj se pomiri in da ne rabim ničesar, ker bom šla z veseljem z njim na ples. Ko sem odložila telefon sem se šla jokat k svoji mami.

 

Bila sem izredno počaščena, da sem lahko šla na maturantski ples z Jamesom. Na začetku je sicer bilo težko, saj je James hotel biti vsepovsod. Ampak takrat sem se spomnila, da je ples njegov in ne moj. Zato sem od takrat naprej poskrbela, da je James počel čisto vse kar si je želel na plesu. Zelo sva se zabavala. Bila sem že na 4ih maturantskih ampak ta mi je definitivno bil najljubši."

 

Alexandria.

Poglej si še

Na naslovnico

Odvrgel je smeti v gozd in odšel. To kar se je zgodilo nato, si ni mogel misliti prav nihče

19.12.2016

Moški je šel na sprehod po gozdu, da bi užival v čistosti zraka in okolja. Nekaj časa je hodil, ko je zagledal čuden tovornjak.

Miniaturni heroj. Tale deček ima 7 mesecev in je tako majhen, da nosi obleko za lutke in igrače

22.11.2016

Star je 7 mesecev in tehta le 450 gramov. A kaj je največje? Njegovo srce Matthew Riddle se je rodil pri 7 mesecih. Tehtal je le 450g. Po

Ko so videli punco, katero je pripeljal tale fant na maturantski ples, so mislili, da sanjajo!

18.04.2016

Ko je prišel čas za maturantski ples, Drew Holm ni imel nobene punce, ki bi jo lahko peljal na ples. Prababica, ga je vprašala, če

Pred spanjem je posnel tole fotografijo. Ampak naslednje jutro tega ni pričakoval!

03.12.2016

Večer pred spanjem posnel fotografijo. Ko je vstaj zjutraj... Zima je tu in že kar nekaj časa se sprašujemo, ali bo letos bolj mrzla k

Oprala si je obraz s to mešanico, njena hčerka pa ni mogla verjeti njenim očem, saj je izgledala mlajša kot ona. Nasvidenje gube in akne!

04.02.2017

Tale doma narejena krema dela čudeže! Peteršilj je bogat z minerali in vitamini, vsebuje pa tudi esentialna olja z magnezijem in kalijem.

Starša sta mislila, da ni nič resnega, ampak ko sta malčka pripeljala k zdravniku, so ti bili šokirani, ko so videli kakšno barvo dobiva otrok!

24.01.2017

Josh Roberts in njegova punca Katelyn Galea sta bila najsračnejši par ko sta dobila otroka. Njun sin Archie je postal zvezda družine.

X
PRIDRUŽI SE NAM!